Ελένη Φουρέιρα: «Το μουτράκι του μωρού είναι Μποτία» δήλωσε ο γυναικολόγος της

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία

Όσα είπε για την γέννα της γνωστής τραγουδίστριας

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους ζουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, καθώς την Τρίτη (7/2) γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί.

Το πρωί της Τετάρτης, μάλιστα, ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα, Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης – Μητσάκος μίλησε στο Happy Day και τόνισε πως η τραγουδίστρια μπήκε στο μαιευτήριο στις 6:00 το πρωί και γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στις 15:20.

Πιο συγκεκριμένα, ο γυναικολόγος της τραγουδίστριας σημείωσε πως «γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα» αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα.

«Μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία! Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της» δήλωσε, ακόμα, ο γιατρός της Ελένης Φουρέιρα.