Ελένη Μενεγάκη: «Ο Γιώργος Λιάγκας ξέρει ότι θα συζητηθεί και το λέει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Λιάγκας έπεσε στο τραπέζι της «Ελένης», με αφορμή την αναφορά που κάνει ο Νίκος Κοκλώνης στον παρουσιαστή, στη συνέντευξη που δίνει στην εκπομπή “Έλεος”.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης λέει: «Πιστεύω ότι ο Γιώργος που κρίνει τους πάντες, πρέπει κάποια στιγμή κάποιος να τον κρίνει».

Αμέσως μετά τη μετάδοση του συγκεκριμένου αποσπάσματος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μάς θύμισε πως: «Ο Νίκος Κοκλώνης το είπε αυτό διότι είχε πει ο Γιώργος ότι θα πήγαινε στο J2US όταν αποφασίσει να τελειώσει την καριέρα του, ενώ ο Νίκος είχε πει ότι του είχαν κάνει πρόταση και το συζητούσε. Και είπε και μετά άλλο ένα, ότι αυτό το επεισόδιο κοστίζει τόσο και πώς γίνεται αυτό και τι κέρδος βγάζει. Μπήκε λίγο στα οικονομικά».

Όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Αν κάτι το είχε πει ο Γιώργος, θα είχε ξεσηκωθεί το μισό σύμπαν. Αλλά επειδή το λέει κάποιος άλλος…», η Ελένη Μενεγάκη άδραξε την ευκαιρία να κάνει τη δική της παρατήρηση.

Διαβάστε επίσης  Μαρία Κίτσου: Γιατί απείχε φέτος από την τηλεόραση (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν σου δίνει την εντύπωση κάποιες φορές ότι ο Γιώργος, ενώ ξέρει ότι θα συζητηθεί αυτό που θα πει, το λέει. Δηλαδή, σαν να δίνει τίτλους ρε παιδί μου», είπε η Ελένη Μενεγάκη.