Ελένη Ψυχούλη: «Η εκπομπή που έκανα στον ΣΚΑΪ κόπηκε στη μέση»

Ελένη Ψυχούλη

Μίλησε για τη ζωή της και για τα μαγαζιά από τα οποία ψωνίζει

Για την εκπομπή που έκανε στον ΣΚΑΪ αλλά και για τα μαγαζιά στα οποία ψωνίζει μίλησε η Ελένη Ψυχούλη, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η μαγείρισσα Ελένη Ψυχούλη προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον γιο της, για το σπίτι της αλλά και για την μαγειρική εκπομπή της που κόπηκε στη μέση.

«Αυτό είναι από τα πιο άχρωμα σπίτια που έχω κάνει γιατί πρωταγωνιστής είναι η θέα. Στην οικογένειά μου ήταν όλοι ζωγράφοι, εγώ κεντάω. Το μπάνιο θυμίζει λίγο κλαμπ, το παρελθόν μου, αλλά σε μπάνιο μόνο. Η εκπομπή που έκανα στον ΣΚΑΙ κόπηκε στη μέση», είπε αρχικά η Ελένη Ψυχούλη.

Η Ελένη Ψυχούλη συνέχισε: «Ο γιος μου μένει στην Αθήνα. Δεν μου λείπει, πρέπει να φεύγουν τα παιδιά. Η κρίση και ο κορονοϊός μας διέλυσαν. Πρέπει να κυνηγήσουμε αυτά που θέλουμε. Δεν είμαι σεφ. Είμαι μαμά, μαγείρισσα και δημοσιογράφος».

Διαβάστε επίσης
Χατζηδάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό από τον Μάιο

«Ρούχα ψωνίζω από τα κινέζικα και από τα μαγαζιά που έχουν τα ρούχα δύο ευρώ. Στην τελευταία μου εκπομπή δεν είχα μακιγιέζ και στην ηλικία μου αυτό ξέρεις τι σημαίνει, βαφόμουν μόνη μου. Είμαι 58 ετών», πρόσθεσε επίσης η Ελένη Ψυχούλη.

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.