Ελεονώρα Μελέτη: “Γυναίκα παρουσιάστρια μου είχε πει ότι θα παραμείνω ένα μικρό, ταπεινό ποντικάκι”

Tο βράδυ της Καθαράς Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη της Νίκης Λυμπεράκη στο πλατό της εκπομπής Μεγάλη Εικόνα του MEGA.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια προχώρησε σε μια απρόσμενη αποκάλυψη για την αμφισβήτηση που είχε δεχθεί από πολύ γνωστή παρουσιάστρια στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής της διαδρομής.

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε πως ‘με έχουν στηρίξει πολύ οι γυναίκες σε αυτόν τον χώρο και μάλιστα σπουδαίες γυναίκες. Έχω δεχθεί πολύ σπουδαίες συμβουλές από μεγάλες γυναίκες, όπως και η Έλλη Στάη μού είχε δώσει μια πάρα πολύ ωραία συμβουλή πριν ξεκινήσω να ασχολούμαι με την ψυχαγωγία. Εξαιρετική συμβουλή. ¨Αυτή τη στιγμή αυτό που συμβαίνει μπροστά σου, ο Πρωινός Καφές, θα πρέπει να το δεις σαν μια όμορφη γυναίκα που περνάει με ωραία μαλλιά και λέγεται ευκαιρία. Εσύ πρέπει να την αρπάξεις από τα μαλλιά και να την εκμεταλλευτείς» μου είχε πει».

«Βέβαια έχουν υπάρξει και άλλες γυναίκες που δεν ήταν της ίδιας φιλοσοφίας! Δηλαδή έχω ακούσει από γυναίκα παρουσιάστρια το εξής. «Άκου να δεις, κοριτσάκι μου, εδώ που ήρθες εγώ είμαι πάρα πολλά χρόνια και αν νομίζεις ότι θα κάνεις κάτι είσαι γελασμένη. Θα παραμείνεις ένα μικρό, ταπεινό ποντικάκι που θα δουλεύει για εμάς. Σήμερα δεν υπάρχει στον χώρο».

Διαβάστε επίσης  Φωτιά στη Βάρης - Κορωπίου: Ξυλοκόπησαν δημοσιογράφο που έκανε ρεπορτάζ στο σημείο (ΒΙΝΤΕΟ)

«Απάντησα όμως και εγώ! «Όντως είσαστε πάρα πολλά χρόνια σε αυτόν τον χώρο, απλά ελπίζω μετά από τόσα χρόνια να μην είμαι στο ίδιο σημείο που είστε και εσείς στάσιμη». Ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη στην ενημέρωση όταν συνέβη αυτό» πρόσθεσε, επίσης, η Ελεονώρα Μελέτη στη Νίκη Λυμπεράκη και την Μεγάλη Εικόνα του Μεγάλου Καναλιού.

Πηγή: zappit.gr