Ελεονώρα Μελέτη: H απάντηση… καρφί στον Γιώργο Λιάγκα

Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε σήμερα (17/3) η δική της απάντηση στα όσα είπε χθες ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην πρόταση που είχε κάνει δημοσίως ο Λιάγκας στον Κώστα Τσουρό.

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πικρίες δεν κρατάω και ειδικά με ανθρώπους που αγαπάω και εκτιμώ. Από εκεί και έπειτα, συναδελφικά πράγματα στον αέρα λέγονται, λάθη γίνονται, παρεξηγήσεις γίνονται. Εγώ, δηλαδή, τι θα έπρεπε να κάνω;

Τον βλέπω τον τίτλο μας που λέει “αρκετά η πλάκα”, αλλά κάποια πράγματα αξίζει τον κόπο να τα παίρνουμε και στην πλάκα. Φανταστείτε δηλαδή να παίρναμε το κάθε τι στα σοβαρά.

Δηλαδή εγώ τι θα έπρεπε να κάνω και να βγω να πω όταν μεσούσης της σεζόν γίνεται θέμα ολόκληρο και δημοσίως ο Λιάγκας κάνει πρόταση στον Κώστα Τσουρό να πάει να δουλέψει του χρόνου μαζί; Κάποια πράγματα είναι αυτονόητο ότι έχουν μια χιουμοριστική διάθεση και μια πρόθεση…», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε επίσης  Ελεονώρα Μελέτη: Χαμός στον "αέρα" με την Νανά Παλαιτσάκη

Ο Κώστας Τσουρός είπε από την πλευρά του: «Ο Γιώργος αφενός, απ’ ότι είχα δει τα αποσπάσμα που μου είχε κάνει όντως πρόταση στον αέρα και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό, είχε πει ότι αν φύγω από το Mega… Δεν είχε πει ότι θα με πάρει από την Ελεονώρα, το θυμάσαι πολύ καλά. Απλά επειδή αυτό που είπες με φέρνει σε δύσκολη θέση γιατί ξαφνικά μπαίνω εγώ στη μέση αυτής της κατάστασης».

Κλείνοντας, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Για να κλείσει το θέμα, επειδή δεν μου αρέσει να παρεξηγούμαι με συναδέλφους που αγαπώ πολύ και εκτιμώ κι επειδή διακρινόμαστε για το ήθος μας, τις αρχές μας και τη δεοντολογία μας, ποτέ δεν θα λέγαμε ότι κάποιος παρουσιαστής θα φάει την εκπομπή κάποιου άλλου.

Είναι ξεκάθαρο το τερέν στο οποίο παίζουμε. Ποτέ δεν είπαμε ότι θα πάρει κάποιος την εκπομπή του Γιώργου, ποτέ δεν “χτυπήσαμε” συνάδελφο, ποτέ δεν θίξαμε συνάδελφο. Κι εγώ γενικώς έχω μάθει στην τηλεόραση και στη ζωή μου να πορεύομαι με ένα ρητό που μου είχε πει η μαμά μου, εκεί που είμαι ήσουν κι εκεί που είσαι θα είμαι».

Πηγή: zappit.gr