Ελεονώρα Μελέτη: “Κανείς δεν έπιασε το νόημα από τα λεγόμενα της Μαρίας Σολωμού”

Στο «Mega Καλημέρα» σχολίασαν σήμερα (28/9) το θέμα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα με τη Μαρία Σολωμού, τη Δανάη Μπάρκα και τον Mente Fuerte.

Η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε τη δική της άποψη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως όλο αυτό είναι λάθος από την αρχή.

«Όλο αυτό που έχει γίνει είναι λάθος, είναι από την αρχή μέχρι το τέλος όλο λάθος. Έχουμε τη Μαρία Σολωμού που είπε την άποψή της θίγοντας ένα κοινωνικό φαινόμενο και αντί να εστιάσουμε στο κοινωνικό φαινόμενο, σχολιάζουμε τι είπε ο ένας για τον άλλον. Είναι όλο λάθος. Η Μαρία Σολωμού έθιξε ένα κοινωνικό φαινόμενο με ζήλο και πάθος, το οποίο φαινόμενο το προσπερνάμε, ενώ μας καταπίνει.

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: “Από τότε είχα αισθανθεί διστακτικές ματιές και λύπηση”

Μια γυναίκα που απορρίπτει τον εαυτό της συστηματικά και διδάσκει το παιδί της να απορρίπτει τον εαυτό του επίσης συστηματικά. Αυτό είναι το κοινωνικό φαινόμενο, το οποίο πήγε να θίξει η Μαρία. Αφήνουμε αυτό το φαινόμενο ασχολίαστο και σχολιάζουμε τι είπε ο ένας για τον άλλον. Αυτή είναι η τοποθέτησή μου», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε επίσης  Ελενα Ακρίτα: Η κόντρα με την Ελεονώρα Μελέτη και η παραδοχή του λάθους της

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: «Δεν έπιασε κανείς το νόημα της τοποθέτησης της Μαρίας. Μερικές φορές έχουμε την ανάγκη να τοποθετηθούμε σε κάτι που δημιουργεί έναν ντόρο, ενώ στην ουσία δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Έχουμε αφήσει την ουσία αυτού που έχει πει ο άλλος και γινόμαστε απλά γραφικοί».

Πηγή: zappit.gr