Ελεονώρα Μελέτη: “Παρακαλούσα τον Μίνωα Κυριακού γονυπετής να σταματήσω τον Πρωινό Καφέ”

Μελέτη

Τι αποκάλυψε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε χθες (28/3) καλεσμένη στην εκπομπή Έλεος με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη.

Μεταξύ άλλων μίλησε για όσα συνέβαιναν την περίοδο που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ στο κανάλι του ΑΝΤ1.

«Βρισίδια. Υπήρχε μεσημεριανή εκπομπή, η οποία είχε καθημερινή ενότητα 45 λεπτά, το μπιπ της Μελέτη και έδιναν. Δεν ξέρω. Πουλούσε; Έκανε νούμερα τότε; Έχω δει την μητέρα μου να μην μπορεί να αναπνεύσει. Έχω πάει στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού και φωνάζαμε τους καναλάρχες σταματήστε το, δεν θέλουμε άλλο. Τέλος, πάρτε το και δώστε το κάπου αλλού. Δεν το θέλουμε αυτό που συμβαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Τεράστιος άνθρωπος, μεγάλη προσωπικότητα. Είχα πάει στο γραφείο του Μίνωα Κυριακού και τον παρακαλάω γονυπετής να σταματήσω τον Πρωινό Καφέ. Ο άνθρωπος κατανοούσε και μου έλεγε κορίτσι μου πρέπει να φανείς δυνατή. Κάνεις μια επιτυχία αυτήν την στιγμή, είναι λογικό και θα περάσει. Πατρική φιγούρα σε αυτό το κομμάτι. Είχα στήριξη σε αυτό, αλλά το δικό κέντρο ελέγχου δεν ήταν δυνατό ακόμα. Μιλάω με όλους αυτούς κανονικά και κάποιοι μου έχουν ζητήσει και δημόσια συγγνώμη. Είναι στο παρελθόν όλα αυτά. Μιλάμε για 18 χρόνια πριν. Παραγράφονται. Εδώ παραγράφονται εγκλήματα μετά από 15 χρόνια», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε επίσης  Ελενα Ακρίτα: Η κόντρα με την Ελεονώρα Μελέτη και η παραδοχή του λάθους της

«Το νέο μέλος της φυλής, που πρέπει να υποστεί το καψόνι»

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνέχεια και στο bullying και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που δεχόταν την περίοδο με τον Πρωινό Καφέ, σημειώνοντας πως παρακαλούσε να διαγνωστεί με κατάθλιψη. «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει μπει σε αυτόν τον χώρο και να μην έχει υποστεί bullying. Ήταν οι συνθήκες τέτοιες. Τώρα το κατανοώ. Τότε δεν μπορούσα να το καταλάβω και να το ερμηνεύσω. Μια πολύ μεγάλη κυρία της δημοσιογραφίας μου είχε πει ότι μη μασάς. Άρπαξε την ευκαιρία που σου δίνεται από τα μαλλιά, κάποια στιγμή θα σε χαιρετάνε όλοι. Απλά πρέπει να αντέξεις και να κάνεις υπομονή», θυμήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Το είχα υποστεί γιατί ήμουν ένα κορίτσι 27 ετών, που βρέθηκε να αναλαμβάνει τον Πρωινό Καφέ, τον οποίο έκανε πριν η βασίλισσα Ελένη Μενεγάκη μέχρι τότε και ουσιαστικά αυτό ενοχλούσε. Ποια είναι αυτή; Γιατί αυτή κι όχι άλλη; Δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Το νέο μέλος της φυλής, που πρέπει να υποστεί το καψόνι. Έπρεπε να πληρωθεί το τίμημα της τύχης αυτής. Να το παρομοιάσω με κάτι πιο φρέσκο; Δεν θέλω να δανειστώ το όνομά της γιατί είναι πολύ γλυκό κορίτσι, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της. Εξήγησέ μου τον λόγο που Ιωάννα Μαλέσκου έχει φάει αυτήν την λάσπη;».