Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε για μωρό που το εγκατέλειψαν επειδή είναι ανάπηρο – «Κάποιοι δεν πρέπει να γίνονται γονείς»

Μελέτη

Ζητείται βοήθεια για την στήριξη του βρέφους

Την αντίδρασή της απέναντι σε μήνυμα που δέχθηκε σχετικά με ένα μωρό, το οποίο παράτησαν οι γονείς του επειδή είναι ανάπηρο, εκδήλωσε η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Ελεονώρα Μελέτη επέλεξε να αναδημοσιεύσει τη συγκεκριμένη εικόνα προς βοήθεια ενώ εκφράστηκε με τον πλέον αιχμηρό τρόπο για τους γονείς του μωρού. » Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, ας το κάνει. Εγώ το ανεβάζω για τους δύο γονείς. Το εγκατέλειψαν επειδή είναι παράλυτο».

«Δεν είναι όλοι κατάλληλοι για να γίνουν γονείς, δεν πρέπει να γίνονται όλοι γονείς. Σε κάποιους σαν αυτούς ΠΡΕΠΕΙ να απαγορεύεται να γίνουν γονείς. Μην ακούσω δικαιολογίες. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ δικαιολογίες. Και πρέπει να βρεθεί αυτός ο τρόπος που θα κάνει την αξιολόγηση σε όλους μας. Και πριν γίνουμε γονείς και αφότου γίνουμε γονείς. Και δεν είναι μόνο αυτό το περιστατικό».

«Έχω κάνει ρεπορτάζ στο Μητέρα, έχω πάει εκεί, τα έχω δει. Άλλα αφημένα γιατί είναι άρρωστα, άλλα «ανεπιθύμητα», άλλα από γονείς τοξικομανείς. Έλεος. Φτάνει» καταλήγει η Ελεονώρα Μελέτη στο κείμενο που δημοσίευσε στη νέα της ιστορία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης  Ελεονώρα Μελέτη για την Μαίρη Συνατσάκη: «Εχουμε κάτι προσωπικό και δεν το έχουμε λύσει»

Ελεονώρα Μελέτη μωρό