Ενοχλημένος με την Ζηρδέλη ο Βασάλος – «Πολύ προσβλητικά αυτά που ακούστηκαν για μένα»

Απάντησε για το κάστινγκ για το οποίο κατηγορήθηκε πως έκανε μπούλινγκ

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην κόντρα με την Αννα Ζηρδέλη για το πολυσυζητημένο κάστινγκ.

«Ειπώθηκαν κάτι χαζομάρες, βλακείες, δεν ξέρω πώς να τις χαρακτηρίσω. Τα είδα βγαίνοντας. Κατ’ αρχάς, είναι μεγάλο φάουλ όταν λες κάτι για κάποιον, ο οποίος δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Δηλαδή, έλα να βγούμε σε αντιπαράθεση αλλά να είμαι κι εγώ μπροστά. Όχι να έχουν περάσει 6 μήνες, εγώ να είμαι σε ένα παιχνίδι κι εσύ να βγαίνεις να λες με τέτοια ευκολία ότι εγώ σου έκανα bullying σε ένα κάστινγκ», επισημαίνει ο γνωστός personal trainer για τις δηλώσεις που έκανε τον περασμένο χειμώνα η Άννα Ζηρδέλη.

«Πώς με κόβετε, ρε παιδιά; Θα πήγαινα εγώ σε ένα κάστινγκ και θα έλεγα στον άλλο: τι δουλειά έχεις εσύ εδώ πέρα; Τι είμαι εγώ; Παρουσιαστής;», τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Διαβάστε επίσης  Κωνσταντίνος Βασάλος για το νεανικό του έρωτα: "Ξαπλώσαμε μαζί και δεν κάναμε τίποτα" (ΒΙΝΤΕΟ)

«Να το αναλύσουμε τώρα τι έχει συμβεί με την Άννα Ζηρδέλη; Είχαμε μιλήσει και της είχα πει: είσαι πάρα πολύ καλή, γιατί δεν βγαίνεις μπροστά; Και μου λέει η Άννα: δεν με ενδιαφέρει το μπροστά, με το από πίσω είμαι μια χαρά. Κι όταν την είδα στο δοκιμαστικό, της λέω: μπράβο, πώς και ήρθες εδώ πέρα, αφού μου είχες πει ότι δεν σου αρέσει να βγεις στο πάνελ;

Μου λέει: ε το δοκίμασα. Αυτό, that’s it. Ούτε να της πω: τι δουλειά έχεις εσύ εδώ και θα μου πάρεις τη θέση», περιγράφει στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Όλα αυτά που ειπώθηκαν για μένα ήταν πολύ προσβλητικά. Και το θυμήθηκες πότε; Όταν μπήκα στο Survivor; Αυτό είχε γίνει το προηγούμενο καλοκαίρι. Πολλά ειπώθηκαν γενικά για μένα, δεν καταλαβαίνω τον λόγο», καταλήγει ο Κωνσταντίνος Βασάλος επί του θέματος.

Πηγή: zappit