Ενταση μεταξύ Λιάγκα και Πετρογιάννη – «Μας το παίζεις μάγκας μέσα στην εκπομπή;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Λιάγκας

Τι την προκάλεσε

Διαπληκτισμός ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φωτεινή Πετρογιάννη σημειώθηκε σήμερα (27/5) το πρωί στο Πρωινό.

Το on air επεισόδιο ξεκίνησε όταν Φωτεινή Πετρογιάννη θέλησε να μεταφέρει το ρεπορτάζ, με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τον συνήγορο υπεράσπισης των θυμάτων, Ιωάννη Βλάχο στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Δημιουργούνται εντυπώσεις μέσα στο δικαστήριο, αλλά όχι έξω από αυτό όταν θέλουμε να πούμε τι δουλειά κάνει ο μάρτυρας, λες και έχει καμία σημασία. Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούμε να κάνουμε όλο αυτό τον καιρό. Αυτό που διαπιστώνω και στις δύο υποθέσεις, και στου Λιγνάδη και του Φιλιππίδη, είναι ότι ασχολούμαστε μονίμως με τα γύρω γύρω και καμία ουσία. Δηλαδή δεν μαθαίνουμε τίποτα» επεσήμανε.

Λιάγκας σε Πετρογιάννη: Εσύ δεν βλέπεις τηλεόραση, αλλά κάνεις τηλεόραση

Τον λόγο πήρε ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας διακόπτοντας: «Τι εννοείς Φωτεινή μου; Κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Εσύ δεν βλέπεις τηλεόραση, αλλά κάνεις τηλεόραση. Άρα αυτή τη στιγμή εσύ κριτικάρεις την τηλεόραση. Μας το παίζεις μάγκας μέσα στην εκπομπή;».

«Πού εδώ λες την άποψή σου και εδώ εμείς καταθέτουμε δημοσιογραφικά τις εξελίξεις; Καθημερινά ενημερώνουμε τον κόσμο και για τις καταγγελίες και για το πώς οι κοπέλες και οι κύριοι λένε αυτά που βίωσαν, όταν επιτρέπεται αυτό. Από την άλλη δείχνουμε και τη μεριά των δικηγόρων, οπότε τι λες ότι γυρίζουμε γύρω γύρω και δεν λέμε την ουσία;» διερωτήθηκε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης
Ο Γιώργος Λιάγκας “κλέβει” από την Φαίη Σκορδά την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Η Φαίη Σκορδά υπερασπίστηκε τη Φωτεινή Πετρογιάννη

Να ηρεμήσει τα πνεύματα έσπευσε η Φαίη Σκορδά η οποία υπερασπίστηκε τη Φωτεινή Πετρογιάννη λέγοντας πως οι δικηγόροι κάποιες φορές κάνουν δηλώσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία των υποθέσεων.

«Οι δηλώσεις περί ομοφυλοφιλίας, ποιος είναι ο καραγκιόζης, ποιος δεν είναι, δεν έχουν καμία σχέση, οπότε πολλές φορές δικηγόροι που εκμεταλλεύονται τα φώτα της δημοσιότητας, έχουν σαν μέθοδο τη συγκεκριμένα, να λένε άλλα για να πηγαίνει το θέμα αλλού. Αυτό εννοεί η Φωτεινή, για ποιον λόγο της κάνεις προσωπική επίθεση;» υπογράμμισε.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας πήρε ξανά τον λόγο λέγοντας: «Δεν είναι προσωπική επίθεση, γιατί εγώ αισθάνθηκα ότι εμείς κάνουμε λάθος τη δουλειά μας. Το αποσύρω τότε. Κάποιοι άνθρωποι προβεβλημένοι μέσα στην υπερασπιστική γραμμή είναι και η αποδόμηση των μαρτύρων».

Η Φαίη Σκορδά του απάντησε πως «τώρα τα αλλάζει και πριν έλεγε άλλα».

«Δεν θα έκρινα ποτέ τη δουλειά μας, γιατί εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε στο φως στοιχεία αυτής της υπόθεσης, παρά μέσα στο δικαστήριο. Συμφωνούμε Γιώργο, αλλά δεν κατάλαβες τι θέλω να πω» είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.