Εύα Αντωνοπούλου μετά την αποχώρηση από τον ΣΚΑΙ: «Εχω μόνο όμορφα να θυμάμαι»

Εύα Αντωνοπούλου ΣΚΑΙ

Μεταφέρεται στο OPEN η δημοσιογράφος

Τέλος από τον ΣΚΑΙ η Εύα Αντωνοπούλου, η οποία χθες το απόγευμα εκφώνησε το τελευταίο της δελτίο ειδήσεων στο κανάλι.

Λίγο μετά την αποχώρησή της από το κανάλι του Φαλήρου, η Εύα Αντωνοπούλου έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι κάτι λιγότερο από 15 χρόνια, τον Σεπτέμβρη θα τα έκλεινα. Είναι μια ημέρα με πολλή συγκίνηση και πολλή ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ. Δεν είναι εύκολοι οι αποχωρισμοί, όπως όλα τα πράγματα και στους επαγγελματικούς αποχωρισμούς είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι συναισθηματικά πολύ. Κρατάς τα όμορφα. Έχω μόνο όμορφα να θυμάμαι, μόνο δημιουργικά, άπειρες ώρες εργασίας».

Δείτε επίσης: Αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΙ η Εύα Αντωνοπούλου – Φορτισμένη στο τελευταίο της δελτίο

Σχετικά με το αν έχει μιλήσει με τη συνεργάτιδα που θα τη διαδεχτεί στο δελτίο ειδήσεων, η γνωστή δημοσιογράφος σχολίασε: «Φυσικά και έχουμε μιλήσει με τη διάδοχό μου, Λένα Φλυτζάνη. Είμαστε συνάδερφοι, δεν τη γνώρισα τώρα. Εννοείται με όλη μου την καρδιά της εύχομαι καλή επιτυχία. Φαίνεται ότι είμαι λίγο συγκινημένη. Νιώθω σαν να φεύγω από το σπίτι μου και κάνω μια νέα αρχή. Λέω εις το επανιδείν».

Διαβάστε επίσης  I’m a celebrity get me out of here: Ποιοι παίκτες αναχώρησαν για τον Αγιο Δομίνικο

Τέλος, ως προς τον λόγο που αποχώρησε έναν μήνα νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου της η Εύα Αντωνοπούλου δήλωσε: «Δεν έχω τσακωθεί με τον ΣΚΑΪ και έχουν κατανοήσει απόλυτα την επιλογή μου να κάνω μια επαγγελματική αλλαγή. Τέλειωσε το συμβόλαιο μου ένα μήνα πριν γιατί αυτά είναι διαδικαστικά. Δεν υπάρχει ειλικρινά κανένα θέμα. Δεν έχω λόγο να μην το πω, αν ήταν κάτι θα το έλεγα. Έχω δει τα δημοσιεύματα για το Open. Δεν είναι η ώρα αυτή. Σήμερα είναι η μέρα του ΣΚΑΪ. Αυτό το διάστημα θα ξεκουραστώ. Λέτε να κάνω καθημερινό βραδινό δελτίο; Άμα το λέτε εσείς…».

Πηγή φωτό: Instagram (evaantonopoulou)