Εξαλλος με το Bachelor ο Μάνος Ιωάννου που εμφανίστηκε στο ριάλιτι (ΒΙΝΤΕΟ)

The Bacehelor

Τι ανέφερε ο ηθοποιός στο Πρωινό

The Bachelor: Στο νέο επεισόδιο του Bachelor μπαίνει ο Μάνος Ιωάννου, ο οποίος θα διδάξει υποκριτική σε κάποιες διαγωνιζόμενες.

The Bachelor: Ο Μάνος Ιωάννου μιλώντας στο Πρωινό ξέσπασε κατά του ριάλιτι και ανέφερε: «Δε ξέρω γιατί διάλεξαν εμένα, αλλά πιστέψτε με δεν ήταν και το καλύτερό μου να πάω. Πήγα γιατί ο Παναγιώτης διαλέγει έξι κορίτσια στο θέατρο για να γυρίσουν πάνω στη σκηνή μια στιγμή που τους άλλαξε και άλλαξε τη ζωή τους. Ένα περιστατικό που θα θυμούνται για πάντα. Εγώ ανέβηκα πάνω στη σκηνή για να τους βοηθήσω.»!

Και τόνισε: «Δεν ντρέπομαι. Είναι κάτι που ανέβηκα στη σκηνή και τους βοηθούσα. Αλλά σίγουρα δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Όταν με πήραν μου έλεγαν για ένα Bachelor που θα κάνει πανικό. Εγώ δεν το ήξερα. Είναι κορίτσια που έχουν πάει από το GNTM εκεί.

Μου φαίνεται κάπως όλο αυτό. Εκεί δεν υπάρχει ρόλος. Το χάζευα χθες. Η νεολαία και τα μικρά παιδιά που ακούνε… Δε γίνεται. Να πάρω την τηλεόραση και να τη πετάξω. Εγώ έκανα μια δουλειά αξιοπρεπέστατη. Δεν τον ήξερα τον Παναγιώτη, αλλά με το που τον γνώρισα τον συμπάθησα. Μόνο αν είχε βάλει ως στόχο τα λεφτά μπορώ να τον δικαιολογήσω»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *