Φαίη Σκορδά: “Δεν είμαι αυστηρή ως μαμά, με κάνουν ό, τι θέλουν τα παιδιά μου” (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίη Σκορδά

Τι τόνισε η γνωστή παρουσιάστρια

Στο «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη μίλησε σήμερα (24/5) η Φαίη Σκορδά και έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς.

Mεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνέντευξη που έκανε με τον Αλέξη Τσίπρα και το πώς σχολιάστηκε.

«Ευχαριστώ για τα λόγια που έλαβα αναφορικά με την συνέντευξη που έκανα στον Αλέξη Τσίπρα. Είναι αυτή η επικαιρότητα που την ακολουθήσαμε και εμείς, δεν ήταν αυτή η πρόθεση, δεν υπήρχε τέτοιος προγραμματισμός εξαρχής αλλά κάποιες φορές ασχοληθήκαμε», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Για τον απολογισμό της χρονιάς η Φαίη Σκορδά υπογράμμισε πως, «είναι θετικό το πρόσημο της σεζόν. Και τώρα η αλήθεια είναι ότι οι σκέψεις πάνε για την επόμενη σεζόν παρότι ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι κουβέντες. Γενικά υπάρχει η φημολογία, ότι θέλουν να με αλλάξουν, τα διαβάζω και εγώ αλλά δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια τέτοια συζήτηση. Σε μένα δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια κουβέντα».

Διαβάστε επίσης  Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30/9)

Tι είπε για το ενδεχόμενο του βραδινού

«Η αλήθεια είναι πως το ευχαριστήθηκα. Ήμουν στην αρχή πιο διστακτική αλλά επειδή ήταν μόνο 4 live μπορούσα να ανταποκριθώ και στα 2 παράλληλα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να περάσω στην βραδινή ζώνη. Παράλληλα είναι δύσκολο, δεν μιλάω για τώρα προφανώς, εκτός και αν είναι κάτι περιστασιακό, ένα εορταστικό, κάτι που δεν έχει την απαίτηση της αφοσίωσης όπως είναι ένα ολόκληρο πρόγραμμα πάνω σου», δήλωσε σχετικά.

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια μίλησε για τα παιδιά της.

«Μεγάλωσαν τα παιδιά μου, αλλά νομίζω ότι είναι ακόμα μικρά. Δεν είμαι αυστηρή ως μαμά, με κάνουν ό, τι θέλουν τα παιδιά μου», σχολίασε η Φαίη Σκορδά κλείνοντας.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (fayskorda)