Φοίβος Παπαδάκης: Τι αναφέρει για τη σχέση του με τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα” συνάντησε τον Φοίβο Παπαδάκη, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει του χρόνου στο OPEN, καθώς μίλησε και για τη σχέση του με τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη.

«Πρώτη φορά τηλεόραση, είμαστε μια ομάδα δεμένη, δίπλα στη Μάριον μαθαίνω πολλά πράγματα», ανέφερε ο δημοσιογράφος, ενώ πρόσθεσε ότι «Η πρόθεσή μου είναι να είμαι σε αυτήν την ομάδα και του χρόνου».

«Τα νούμερα τα κοιτάς, είναι όμως αρχή ακόμα. Είμαστε μια νέα εκπομπή. Πιστεύω ότι με τον καιρό θα κερδίσουμε και τα νούμερα», σημείωσε ο ίδιος, ενώ εξήγησε ότι «Είμαι πολύ δεκτικός στην κριτική, την επιζητώ. Άλλο, βέβαια, η κριτική, άλλο οι χαρακτηρισμοί. Το άτομο που έκανε χαρακτηρισμούς μού είναι αδιάφορο».

«Συμβαίνει να με συγκρίνουν με τον πατέρα μου. Εγώ δε βιώνω τη σύγκριση. Άλλο ο Φοίβος Παπαδάκης, άλλο ο Γιώργος Παπαδάκης, άλλες εποχές. Δουλεύω σε site πάνω από 10 χρόνια, έχω δημοσιογραφική εμπειρία, και τώρα αποκτώ και τηλεοπτική εμπειρία», ξεκαθάρισε ο Φοίβος Παπαδάκης, τονίζοντας ότι «Είμαι πάρα πολύ περήφανος που ο πατέρας μου είναι αυτός που είναι, και κυρίως για το τι μου έχει διδάξει ως πατέρας.

Με τον πατέρα μου μιλάμε και ανταλλάσσουμε απόψεις και θέματα. Ο πατέρας μου καθημερινά μου δίνει συμβουλές, μου λέει μπράβο πολύ συχνά, όταν το αξίζω».

«Μου φαντάζει πολύ μακρινό σενάριο να συνεργαστώ με τον πατέρα μου, να είμαστε στην ίδια εκπομπή… δε νομίζω πως θα γίνει», είπε ο ίδιος για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη.

«Ο πατέρας μου έλειπε από το σπίτι λόγω της δουλειάς, το σέβομαι, είναι μια δουλειά δύσκολη. Η μητέρα μου είναι πιο ήρεμη, μας βλέπει λιγότερο όλους πλέον», κατέληξε ο αγαπητός δημοσιογράφος.

Πηγή: megatv.com