Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Είχα κάνει πιο παλιά δοκιμαστικό για τις Μέλισσες και για τον Σασμό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι εξελίξεις έρχονται στο “Μαύρο Ρόδο”

Για τον τηλεοπτικό της ρόλο ως Ελισάβετ στο “Μαύρο Ρόδο” αλλά και για άλλες ελληνικές σειρές στις οποίες είχε κάνει κάστινγκ μίλησε η Φωτεινή Παπαθεοδώρου στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”.

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, ενώ αποκάλυψε και τα δύο σήριαλ για τα οποία πέρασε ανεπιτυχώς από δοκιμαστικό.

«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που πήγαμε με την Κατερίνα (Διδασκάλου) στο μοναστήρι, γιατί η ιδέα του μοναχισμού με τρόμαζε λίγο, δεν ήξερα καθόλου αυτόν τον κόσμο. Όλες οι μοναχές ήταν πολύ φιλόξενες και μας βοήθησαν να καταλάβουμε τι είναι αυτό που πάμε να κάνουμε», ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή της στο «Μαύρο Ρόδο»; Η ηθοποιός απαντά:

«Είχα κάνει κάστιγνκ για άλλες σειρές που έγιναν στο παρελθόν, που έφτασα αρκετά κοντά αλλά δεν με πήραν στο τέλος. Με είχαν στον νου τους για μελλοντικά projects. Μου ζήτησαν να κάνω ένα self-tape για τον ρόλο της καλόγριας, τους το έστειλα από το Λονδίνο, τους άρεσε και ήρθα στην Αθήνα να κάνω κι άλλα δοκιμαστικά».

Διαβάστε επίσης  Μαύρο Ρόδο: Μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ ο Πέτρος (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είχα κάνει πιο παλιά δοκιμαστικό για τις Μέλισσες και για τον Σασμό», αποκάλυψε η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τους ρόλους για τους οποίους προοριζόταν.

Τέλος, αναφερόμενη στις εξελίξεις που έρχονται στο «Μαύρο Ρόδο», η τηλεοπτική Ελισάβετ σημειώνει:

«Αυτή την εβδομάδα θα ολοκληρωθεί ο έρωτας του Πέτρου με την Ελισάβετ. Εκείνη θα νιώσει ενοχή, θα μιλήσει στα κοντινά της πρόσωπα, θα βρει συμπαράσταση. Ο Πέτρος δεν θα την πιέσει, χαλαρώνει λίγο και αυτό ίσως είναι για κακό, γιατί θα μας νευριάσει αρκετά με τη συμπεριφορά του».

Πηγή: megatv.com