Γιάννης Αϊβάζης: Αποκάλυψε ότι πέρασε καρκίνο σε ηλικία έξι ετών

Αϊβάζης

Τι θυμάται από την μέρα που βγήκε από το νοσοκομείο

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε σήμερα (13/2) συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha «Happy Day».

Μεταξύ άλλων μίλησε για τον καρκίνο με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπος, όταν ήταν ακόμη παιδί, αλλά και τις αναμνήσεις από τη δύσκολη εκείνη περίοδο.

Ανάμεσα σε όσα είπε ο ηθοποιός, αρχικά τόνισε για την περιπέτεια με την υγεία του, στα 6 του χρόνια: «Ήμουν έξι ετών όταν πέρασα καρκίνο. Θυμάμαι της παρακεντήσεις που μου κάνανε και ούρλιαζα. Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε. Θυμάμαι τη μητέρα μου να είναι συνέχεια από πάνω μου κι εγώ να τους λέω ότι όλα είναι καλά. Τα πάντα θυμάμαι. Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που το ξεπέρασα. Τη μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο θυμάμαι πολύ έντονα στο προαύλιο που μου είχαν πάρει ένα μπαλόνι».

«Το προηγούμενο βράδυ, άκουγα ουρλιαχτά από το διπλανό δωμάτιο. Ήταν ένα παιδάκι που είχε κι αυτό καρκίνο. Η μαμά μου δε μπορούσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ. Κάποια στιγμή το παιδάκι σταμάτησε και το πρωί που ξύπνησα τη ρώτησα τι έγινε το παιδί και εκείνη μου είπε ότι έφυγε στον ουρανό. Κατεβαίνοντας λοιπόν κάτω, θυμάμαι ότι κρατούσα το μπαλόνι και μου έφυγε στον ουρανό και μου λέει η μητέρα μου, “δε πειράζει, πήγε στο παιδάκι πάνω» πρόσθεσε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Διαβάστε επίσης  Μαρία Κίτσου: Γιατί απείχε φέτος από την τηλεόραση (ΒΙΝΤΕΟ)