Γιάννης Βαρδής: “Ακόμα προσπαθώ να διαχειριστώ την απώλεια του πατέρα μου” (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Βαρδής

Η συγκινητική κατάθεση ψυχής του τραγουδιστή

Συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον αείμνηστο πατέρα του.

Η συγκινητική κατάθεση ψυχής του Γιάννη Βαρδή για τον πάτερά του, το όνειρο που δεν μπορεί να εξηγήσει και το «σ’ αγαπώ» που άργησε.

«Θα συζητούσα το ενδεχόμενο να βρεθώ στην επιτροπή του ‘Fame Story’. Έχω βιώσει στενάχωρες καταστάσεις με τον πατέρα μου στο σπίτι, ήθελε να φύγει από Fame Story. Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να διαχειριστεί την συμμετοχή του στο ‘Fame Story’, ήθελε να φύγει από το πρόγραμμα», είπε αρχικά ο ερμηνευτής.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Βαρδής μίλησε για τον Γιώργο Λιανό και είπε «ο Γιώργος Λιανός είναι εξαιρετικός, δεν με ξεχνάει ποτέ».

Για την απώλεια του πατέρα του, Αντώνης Βαρδής, ανέφερε: «Προσπάθησα να προετοιμαστώ για την απώλειά του πατέρα μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Ακόμα προσπαθώ να διαχειριστώ την απώλεια του πατέρα μου. Από την παιδική μου ηλικία είχα τεράστια αδυναμία στον πατέρα μου παρόλο που δεν τον έζησα. Είχα τεράστια αδυναμία σε μια φιγούρα που δεν έζησα ποτέ απλά γνώριζα επιγραμματικά τη λέξη ‘πατέρας’».

Διαβάστε επίσης  Στεφανία Γουλιώτη: "Οι σεξουαλικές μου επιλογές ίσως να ήταν διαφορετικές αν δεν είχε πεθάνει το πρώτο μου αγόρι"

Και εξήγησε: «Όταν η μητέρα μου αποφάσισε να φύγει στην Αμερική έπρεπε να επιλέξω εάν θα φύγω μαζί της ή εάν θα μείνω με τον πατέρα μου.

Ο πατέρας μου κάλυψε το κενό των παιδικών μου χρόνων και θέλω να πιστεύω πως του το κάλυψα κι εγώ ως γιος. Ο πατέρας μου δεν ήξερε τον ρόλο του πατέρα. Το όνομα Βαρδής βοηθάει πολύ όμως ο πατέρας μου ήταν δίκαιος».

Μάλιστα περιέγραψε και μία συγκινητική στιγμή που πάντα θα θυμάται: «Θυμάμαι την πρώτη φορά που τραγούδησα στον πατέρα μου, έφυγε συγκινημένος και με άφησε σύξυλο στον καναπέ. Ο πατέρας μου έδειχνε τα συναισθήματα του με πράξεις δεν έλεγε εύκολα ‘σ ‘αγαπώ’.

Σε μια απονομή δίσκου ενώ τραγουδούσα μου είπε από μακριά ‘σ’αγαπώ’, ενώ τραγουδούσα, ήταν σοκαριστικό. Έχω δει πολλές φορές στα όνειρά μου τον μπαμπά μου, μου έχει πει ‘τέλειωνε… βάλε τα πράγματα στην θέση τους’ και δεν μπορώ να το μεταφράσω».

Ο Γιάννης Βαρδής θα κυκλοφορήσει μία νέα επανεκτέλεση του τραγουδιού του Δημήτρη Κοντόπουλου με τίτλο «Μείνε μαζί μου».