Γιώργος Γεροντιδάκης: Τι αποκάλυψε για το μέλλον του Μελέτη στις Αγριες Μέλλισες

Σήμερα (7/10) το πρωί ο Γιώργος Γεροντιδάκης ήταν καλεσμένος στο “Πρωινό” και μίλησε αρχικά για τους γονείς του, την οικογένεια του και την οικογενειακή επιχείρηση, στην οποία δούλευε για να βγάζει το χαρτζιλίκι του.

«Οι γονείς μου χώρισαν, όταν εγώ ήμουν τεσσάρων ετών. Παντρεύτηκαν πάλι και η μητέρα μου έκανε άλλες δύο κόρες και ο πατέρας μου άλλον έναν γιο. Είμαστε πέντε αδέλφια. Ο αδελφός μου είναι μαζί με την σεφ Ντίνα Νικολάου στο Παρίσι. Ο ένας βοηθάει τον άλλον. Εγώ σαν μεγαλύτερος έχω την “εποπτεία” τους. Οι γονείς μας κάποια στιγμή δεν θα υπάρχουν, τα αδέλφια θα μείνουν όμως» δήλωσε ο «Μελέτης» από τις Αγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός συνέχισε, λέγοντας πως «η μητέρα μου είναι Ελληνίδα, παιδί μεταναστών, που έχει γεννηθεί στη Βενεζουέλα και η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου είναι από την Χιλή. Ο πατέρας μου ζει πλέον μόνιμα στην Αστυπάλαια, όπου έχει σουβλατζίδικο. Παλιά είχε σουβλατζίδικο στον Πειραιά, όπου πήγαινα και βοηθούσα για το χαρτζιλίκι μου, πριν πάω στο θέατρο για πρόβα».

Για τον ρόλο του στις Αγριες Μέλισσες αποκάλυψε πως «ο Μελέτης έχει κάνει τεράστια διαδρομή, ως “δεξί χέρι” του Δούκα στην πρώτη σεζόν, στη δεύτερη σεζόν γνώρισε τι σημαίνει οικογένεια και τώρα στον τρίτο κύκλο κάνει τη δική του οικογένεια. Νομίζω ότι προσπαθεί να κάνει οικογένεια για να ξεχάσει και να αφήσει πίσω τις πληγές του παρελθόντος, που όμως μένουν ανοιχτές. Αναζητά στήριξη και αποδοχή και για όσα πέρασε με την μητέρα του και με την Πηνελόπη. Κατά την κρίση μου, στον Μελέτη πάντα του γυρίζουν την πλάτη, ακόμη και η μητέρα του, παρά τα όσα έγιναν, δεν τον αποδέχθηκε γι’ αυτό και έβαλε τέλος στην ζωή της. Ο Ακύλας του δίνει απλόχερα αυτό που του λείπει».

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο ενός γάμου, ο Γιώργος Γεροντιδάκης είπε ότι «δεν νιώθω ακόμη αρκετά ώριμος για να γίνω πατέρας, αν και μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά. Ο γάμος είναι μια επισημοποίηση. Νομίζω ότι είναι μια ημέρα πολύ κουραστική για το ζευγάρι που παντρεύεται…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *