Γιώργος Κόρομι για Survivor All Star: «Είχε καλό μπουφέ, όχι για όλους – Ο Μαρτίκας είναι επικίνδυνος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star, ο Γιώργος Κόρομι.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star μίλησε για την εμπειρία του από τον Άγιο Δομίνικο και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Σίγουρα μας βοηθάει η προβολή που παίρνουμε από το παιχνίδι. Αποφάσισα να ξαναπάω, γιατί είχα δείξει από το ’21 ότι αγαπάω όλο αυτό το κομμάτι με τη φύση και την επιβίωση. Εδώ δεν γινόταν να το κάνω, οπότε πήγα εκεί», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Κόρομι.

«Αφήσαμε – κάποιοι – τα κινητά. Είχε και καλό μπουφέ αλλά όχι για όλους», τόνισε με νόημα ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Περάσαμε δύσκολα στο ψυχολογικό κομμάτι. Έγιναν κάποιοι τσακωμοί που δεν έχουν παίξει. Το ’21 είχε γίνει επίσης κάτι με ένα άτομο που δεν το έβγαλαν προς τα έξω. Ευτυχώς φέτος δεν με έβγαλαν εκτός ορίων. Ό,τι με ενοχλούσε το έδειχνα», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Γενικά συναντιόντουσαν άτομα εκτός ομάδων με σκοπό τα μαγειρέματα. Έλεγαν ότι δεν βλεπόντουσαν, γιατί δεν το επιτρέπει η παραγωγή, κι εγώ τους είχα δει το βράδυ μαζί», αποκαλύπτει ο Γιώργος Κόρομι.

«Δεν βλέπετε όλες τις εντάσεις του Τάκη, μου ζήτησε συγγνώμη και δεν τη δέχτηκα. Ο Μαρτίκας έχει λέγειν, τα σκέφτεται όλα δύο μέρες πριν τα πει αλλά αν του πεις κάτι που δεν το είχε υπολογίσει γουρλώνει τα μάτια και μένει παγωτό. Είναι επικίνδυνος παίκτης και αγωνιστικά και αν σε πιάσει στο στόμα του. Ο Ηλίας έχει αγχωθεί, δεν το απολαμβάνει», σχολιάζει για τους συμπαίκτες του στο Survivor ο Γιώργος Κόρομι.