Γιώργος Λιάγκας: “Με έχει στοιχειώσει το Range Rover του Αλέξη Τσίπρα” (ΒΙΝΤΕΟ)

To πρωί της Τρίτης (22/5) Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε ξανά στον… αέρα βλέποντας στα πλάνα, το τζιπ Ranger Rover, με το οποίο μετακινείται ο Αλέξης Τσίπρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε για τον αρχηγό του αριστερού κόμματος:

«Το Range Rover με έχει στοιχειώσει εμένα από χθες που το βλέπω. Και μετά αναρωτιούνται όλοι γιατί πήρε 20%. Σεμνά και ταπεινά. Μου λένε όλοι δεν είναι δικό του. Προφανώς και δεν είναι δικό του. Όταν έχεις να επιλέξεις όμως, δεν επιλέγεις κύριε Τσίπρα Range Rover. Πάρε ένα Volvo. Όπως έχω πάρει κι εγώ.

Το Range Rover και το Καγιέν, που η αφεντιά μου είχε αλλά εγώ πληρώνομαι καλά τα πήρα, τα πούλησα. Άλλο ο ιδιώτης τι κάνει και άλλο ο πολιτικός αρχηγός τι κάνει. Προφανώς δεν είναι δικό σας, σας το έδωσε η Βουλή. Όταν σας είπαν τι θα διαλέξετε, είπατε Range Rover»;

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Σας θυμάμαι κύριε Τσίπρα όταν εργαζόμουν ως ραδιοφωνικός παραγωγός στη Real News του Νίκου Χατζηνικολάου. Ήταν τότε που πήγατε από το 3% στο 17%. Σας θυμάμαι με ένα αυτοκίνητο πάρα πολύ μικρό που ήταν δίπορτο. Και έλεγα από μέσα μου ολόκληρος αρχηγός κόμματος να μην έχει τουλάχιστον ένα τετράπορτο; Λάθος και εκείνο, αλλά να φτάσουμε πια στο άλλο άκρο, στο Range Rover; Πήγαινε σε κάτι ενδιάμεσο.

Διαβάστε επίσης  Αποχώρησε από το συνδυασμό Ζέρβα ο Γιώργος Κολτσίδας

Θα μου πείτε δεν παίζουν ρόλο αυτά. Παίζουν ρόλο αυτά. Όταν αποφασίζετε να πάτε να δώσετε συνεντεύξεις σε lifestyle εκπομπές, θέλετε να προβάλλετε και τη lifestyle εικόνα σας. Πολύ ωραία. Το αυτοκίνητό μας είναι και η lifestyle εικόνα μας. Είναι ωραίο έξω από την Κουμουνδούρου το θηριώδες τζιπ; Θα ήταν και υποκριτικό αν όλες τις μέρες κυκλοφορεί με Range Rover, δε θα μπορούσε να αλλάξει αυτοκίνητο. Καλά έκανε και δεν άλλαξε. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος του είπε να πάρει Range Rover και εκείνος το πήρε».

Πηγή: zappit.gr