Γιώργος Λιάγκας: “Ο κ. Στίγκας να προσέξει από το πολύ σπρώξιμο, μην ρίξει κανένα τοίχο μπροστά του”

Στην εκπομπή το Πρωινό προβλήθηκαν σήμερα (24/1) οι απαράδεκτες δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας για τους ομοφυλόφιλους .

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε και σχολίασε τα λεγόμενα του κ. Στίγκα.

«Εγώ θα πω να προσέξει ο κ. Στίγκας από το πολύ σπρώξιμο, μην ρίξει κανένα τοίχο μπροστά του. Σπρώξε, σπρώξε, σπρώξε μην πέσει και κανένας τοίχος μπροστά. Μπράβο του που σπρώχνει τόσο ο κ. Στίγκας, εμείς δεν μπορούμε. Χθες μύρισε η τεστοστερόνη των Σπαρτιατών μέσα στο βουλευτήριο, αναδύθηκε η μυρωδιά της τεστοστερόνης των Σπαρτιατών. Και εγώ ετεροφυλόφιλος είμαι, αλλά τέτοια αντρίλα να σπρώχνω, βαρβατίλα και τα λοιπά δεν την έχω. Κρίμα να μην μοιάσω κι εγώ στους ένδοξους Ελληναράδες, που σπρώχνουν και δεν τους σπρώχνουν. Είναι ντροπή».

Διαβάστε επίσης  Εξαλλος ο Λιάγκας με Βελόπουλο: Τι είπε για Μαρέβα και Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

«Να ακουστεί πισωγλέντηδες μέσα στο βουλευτήριο; Σπρώχνουμε και δεν σπρώχνουν όπως άλλοι. Από που κι ως που τεκμαίρεται ότι ο ομοφυλόφιλος είναι παιδόφιλος; Τι αυθαίρετες τοποθετήσεις είναι αυτές που διχάζουν; Ακόμα και ακραίοι αρχιερείς δεν έχουν ταυτίσει την παιδοφιλία με την ομοφυλοφιλία. Δεν έχουν μιλήσει για σπρωξίματα από μπρος κι από πίσω και πισωγλέντηδες. Τι αγοραία ομιλία ήταν αυτή; Τι χυδαίες λέξεις που χρησιμοποίησε; Επειδή τον έχω γνωρίσει -έχω πάντα τη λογική ότι όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται στο δημόσιο βίο και να κατακρίνονται ή να επικρίνονται ανάλογα αν είναι σωστές ή λανθασμένες- είναι κι ένας ευγενής άνθρωπος. Μου κάνει εντύπωση κι απορώ» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.