Γιώργος Μαυρίδης: “Ακούστηκε μέχρι και ότι πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό”

Γιώργος Μαυρίδης

Όσα είπε για την περιπέτεια που έζησε

Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Φωλιά των ΚουΚου” και μίλησε για την περιπέτεια που έζησε στο Μεξικό και τα όσα ακούστηκαν τότε.

Στην εμπειρία που είχε στο Μεξικό με τους συνεργάτες του από την εκπομπή “Into the skin” και τις τρελές φήμες που κυκλοφόρησαν τότε, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης.

“Στο Μεξικό έπρεπε να έχουμε δηλώσει ένα ξενοδοχείο, αλλά εμείς είχαμε κανονίσει να μείνουμε σε έναν φίλο μου Μεξικανό. Τους έδωσα τα στοιχεία του ανθρώπου και δεν το δέχτηκαν. Ήταν περίεργη η κατάσταση. Γυρίσαμε πίσω, χάσαμε κι εκεί λεφτά. Αυτή την κατάσταση την είχα αντιμετωπίσει ξανά, στο πρώτο μας ταξίδι με το World Party στη Βραζιλία. Εκεί μας απέλασαν κανονικά από τη χώρα”, είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο παρουσιαστής πρόσθεσε στη συνέχεια: “Στο Μεξικό ήταν πολύ πιο αυστηρά τα πράγματα, ο καθένας πήραμε από ένα τηλέφωνο μετά από πολλές ώρες. Αυτό που με πείραξε εκείνη τη στιγμή ήταν ότι δεν μπόρεσα να μιλήσω με τη μάνα μου. Μίλησα μόνο με τον πράκτορά μου που μου κλείνει τα εισιτήρια”.

“Και από εκεί άρχισε να συζητιέται στο τουριστικό γραφείο, δόθηκε μια πληροφορία σε έναν δημοσιογράφο και κατέληξε μέχρι και ότι εγώ πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό. Απίστευτα πράγματα, είναι αστείο αυτό. Κατεβαίνω από το αεροπλάνο, ανοίγω το κινητό χωρίς να έχω ιδέα τι γίνεται και έπαθα εγκεφαλικό. Λέω, τι να σώσω; Κατέβηκα και είχα τρελαθεί, δεν το πίστευα. Εγώ δεν καπνίζω καν και λέγανε τα χίλια μύρια”, κατέληξε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Πηγή: protothema.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *