Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Θέλουν να κάνουν ντοκιμαντέρ τον φόνο της Κάρολαϊν

Γλυκά Νερά Μυλωνοπούλου

Ζήτησαν άδεια από τον συζυγοκτόνο

Η  δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά συγκλόνισε το πανελλήνιο και όχι μόνο.

Μάλιστα, παραγωγοί από την Βρετανία έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να κάνουν ντοκιμαντέρ τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στο ζευγάρι.

Για την γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά ενδιαφέρον για την παραγωγή ντοκιμαντέρ έχουν δείξει τόσο το BBC, όσο και το Βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4. Η δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν Κράουτς απασχόλησε ιδιαίτερα και τα ΜΜΕ στην Βρετανία, καθώς η άτυχη κοπέλα ήταν Βρετανή υπήκοος.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, παραγωγός τηλεοπτικής εταιρείας από το Λονδίνο επικοινώνησε με τον δικηγόρο του 32χρονου πιλότου, και του ζήτησε να έρθει σε επαφή με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, προκειμένου να του παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για την παραγωγή με θέμα την δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Αρνητική, ωστόσο, ήταν η απάντηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σύμφωνα με τον δικηγόρου του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη. «Ο εντολέας μου δεν επιθυμεί να συναινέσει στην παραγωγή ταινίας ή ντοκιμαντέρ για την τραγική αυτή υπόθεση. Είναι αρνητικός», δήλωσε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Επίσης, παραγωγοί του Channel έχουν επικοινωνήσει με την σύμβουλο ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου η οποία έκανε συνεδρίες με την 20χρονη κοπέλα λίγο καιρό πριν από τη δολοφονία της, ζητώντας να τους μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η Κάρολαϊν στη σχέση και τον γάμο της με τον σύζυγό της.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.