Οι αλλαγές στο «Καφέ της Χαράς που επιστρέφει στις οθόνες μας

Τι είπε ο Χάρης Ρώμας

Τι είπε ο Χάρης Ρώμας

Σύντομα κοντά μας!  «Το Καφέ της χαράς»  σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από τη συχνότητα του ANT1. Ο Χάρης Ρώμας έχει ήδη αρχίσει να γράφει το remake της σειράς κι όλοι οι πρωταγωνιστές είναι σε… αναμονή. Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» με νέα επεισόδια, ενώ αποκάλυψε και ένα μέρος της υπόθεσης. Ο Χάρης Ρώμας τόνισε μάλιστα πως το «Καφέ» στα νέα επεισόδια δεν θα υπάρχει.

«Μου αρέσει πολύ αυτό που γράφουμε. Υπάρχουν νέα πρόσωπα που μπαίνουν. Δεν θέλω να πω αν είναι ακόμη Δήμαρχος ο Πώποτας. Από την παλιά ομάδα όλοι θα παίξουν. Απλά δεν είναι όλοι σε όλη την έκταση της σειράς. Όλοι παίζουν και κάποιοι πολύ μεγάλους ρόλους. Κάποιοι από τους παλιούς παίζουν φιλική συμμετοχή.

Θα είναι στην ίδια τοποθεσία, στο Κολοκοτρωνίτσι. Το Καφέ δεν υπάρχει. Η καινούργια ιδέα είναι πως κάποιος άλλος ανοίγει το Καφέ της Χαράς. Το πιο σημαντικό ήταν να αλλάξει το μέρος που έδωσε την τοποθεσία της σειράς. Η Ρένια Λουιζίδου θα παίξει. Αισθάνομαι πως το Καφέ γυρίζει στην καταλληλότερη εποχή. Με νοιάζει να είναι ωραίο, να το χαρώ και να ανανεώσω τη σχέση μου με τον κόσμο. Δεν θέλω να αποδείξω τίποτα, με νοιάζει να κάνω μια ωραία δουλειά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας.

Μια νέα είδηση όμως αλλάζει τα δεδομένα καθώς στα νέα επεισόδια ωστόσο θα έχουμε δυο απουσίες, καθώς δεν θα δούμε τις τηλεοπτικές Γωγώ (Ελένη Λιάσκα) και Ματούλα (Χαρά Σμύρου), καθώς οι δυο ηθοποιοί μένουν μόνιμα στο εξωτερικό. Την είδηση επιβεβαίωσε μάλιστα και ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, Καλοκαίρι #not.

«Δεν θα είναι η Γωγώ και η Ματούλα. Το σενάριο φτιάχνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του. Πρέπει να είναι ανανεωμένο. Μακάρι να ήταν τα κορίτσια. Ήταν εξαιρετικές. Και άλλοι μπορεί να λείψουν, αλλά ο βασικός κορμός θα είναι εκεί» είπε ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε το απόσπασμα: