Η απάντηση της Ματίνας Παγώνη στον Λάκη Λαζόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Παγώνη Πάσχα

Τι είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ για την κριτική που δέχθηκε

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του σε εκπομπή του Mega μίλησε για την παρουσία της Ματίνας Παγώνη στην τηλεόραση και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δεν άφησε ασχολίαστη την κριτική του.

Η Ματίνα Παγώνη, απάντηση στον Λάκη Λαζόπουλο, τονίζοντας πως: «Είμαι δεκτική στη σάτιρα, μου άρεσε πάντα. Την σάτιρα ή την ανέχεσαι ή δεν την ανέχεσαι. Μου αρέσει να με σατιρίζουν, δεν τρέχει και τίποτα».

Ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» δήλωσε για την κα Παγώνη:

«Την κυρία Παγώνη σίγουρα δεν την λαμβάνω υπόψη. Θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ. Δεν γίνεται να μην σατιρίσεις κάποιον που πρωί, μεσημέρι, βράδυ βγαίνει σε όλες τις εκπομπές, όπως η κυρία Παγώνη. Μπαίνει σε όλες τις εκπομπές με δερμάτινα, την φτιάχνουν, έχει και αυτή τη φωνή… Λέει και σωστά πράγματα, αλλά δεν με ψήνει».

Η Ματίνα Παγώνη και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ παρακολούθησε το συγκεκριμένο απόσπασμα και απάντησε ως εξής: «Λέω στον Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου. Βάφομαι όπως βάφομαι κάθε μέρα, δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Εμένα μου είναι πολύ συμπαθής. Ο Λάκης Λαζόπουλος όλα αυτά τα χρόνια προσέφερε στον κόσμο χιούμορ… Νομίζω ήταν αγαπητός σε όλους και καλό είναι να συνεχίσει να κάνει πράγματα, να τον απολαμβάνουμε. Είμαι δεκτική στη σάτιρα, μου άρεσε πάντα. Την σάτιρα ή την ανέχεσαι ή δεν την ανέχεσαι. Μου αρέσει να με σατιρίζουν, δεν τρέχει και τίποτα».

Διαβάστε επίσης
Ευλογιά των πιθήκων: "Πιθανό να έρθει στη χώρα μας - Μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε"

Στη συνέχεια, η Ματίνα Παγώνη είπε τα εξής: «Η ουσία είναι να επιτυγχάνω τον στόχο μου και ο στόχος μου είναι να εμβολιαστεί ο κόσμος. Ειλικρινά θα ήθελα ο Λάκης Λαζόπουλος να περάσει από το νοσοκομείο, να πιούμε και έναν καφέ, να τον πάρω να ντυθούμε με τις φόρμες και να μπούμε στις απλές κλίνες COVID, να δει τι περνάει ο κόσμος εκεί, που δεν μπορεί να μιλήσει και δεν μπορεί να αναπνεύσει και μετά να το ξανασυζητήσουμε το θέμα και να μου πει την άποψή του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.