Η Ελενα Χριστοπούλου μιλά για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα (8/1) η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία αναφέρθηκε για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της.

«Μερικές φορές λέω ότι είμαι άξια των επιλογών μου, και για τις καλές και για τις κακές, για να ξεκουραστεί η ψυχή μου. Άλλες φορές λέω ότι δεν θα έπρεπε να περνάω μέσα από φωτιά για να τα καταφέρω μέσα στη ζωή μου. Άλλες φορές λέω ότι αν δεν ήταν όλη αυτή η ιστορία, δεν θα είχα φτάσει εδώ που έχω φτάσει. Είναι σαν να μου έχει δώσει φτερά όλη αυτή η ιστορία.

Ένιωσα ότι όσο με πολεμούσαν κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι, εγώ τόσο την άλλη μέρα ξυπνούσα με πιο πολύ φως. Φυσικά και έχω γονατίσει, έχω πει γιατί, αλλά περνάνε τα χρόνια και κάποιοι άνθρωποι που έχουν ζήσει πάρα πολλά μαζί μου, γυρνάνε και μου λένε ότι είχα δίκιο», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Κλείνοντας, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Αισθάνομαι ότι έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου για να καταλάβω και τα λάθη μου. Σε μια ιστορία δεν κάνει μόνο ένας άνθρωπος λάθη. Θα ήταν άσχημο να πω ότι μόνο η άλλη πλευρά έχει κάνει λάθη κι εγώ δεν έκανα».