Η επική γκάφα της Ελένης Τσολάκη με τον Χαλεπά! (BINTEO)

Τσολάκη

Θα μείνει αξέχαστη

Θα μείνει αξέχαστη

Καλύτερα να μασάς… Ένα απίθανο τηλεοπτικό στιγμιότυπο μάς προσέφερε, το μεσημέρι της Τρίτης, η Ελένη Τσολάκη στον αέρα του ΣΚΑΪ. Ο λόγος; Η απίστευτη γκάφα της παρουσιάστριας κατά τη διάρκεια παρουσίασης θέματος που αφορούσε στην Τήνο.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Οδυσσσέας Μητσόπουλος παρουσίασε ένα θέμα που αφορούσε σε σπουργίτια που… ξεψάρωσαν μέσα σε ένα καφενείο, η Ελένη Τσολάκη σχολίασε με χαρά: “Ο Πύργος είναι το αγαπημένο μου χωριό στην Τήνο, παιδιά! Εγώ πήγα πέρσι και ένιωσα σαν να έπαιζα στην Υπολοχαγό Νατάσα!”.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο όμορφο νησί, ενημερώνοντας πως “ο Πύργος είναι το χωριό που βρίσκεται η σχολή μαρμαροτεχνίας, είναι το χωριό που η Τράπεζα Πειραιώς έχει το μουσείο μαρμαροτεχνίας και είναι το χωριό του Γιαννούλη Χαλεπά”

“Του Χαλεπά! Τα παραμύθια του Χαλεπά!” έσπευσε η Ελένη Τσολάκη να διακόψει τον συμπαρουσιαστή της, Γιώργο Λιάγκα. Μόλις, όμως, αντιλήφθηκε πως έκανε ένα επικό λάθος ξέσπασε σε γέλια.

“Δεν σώζεται η κατάσταση με τίποτα τώρα. Είναι μια τηλεοπτική στιγμή που θα μείνει στην ιστορία” συμπλήρωσε, δευτερόλεπτα αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας με την Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια να επιστρέφει στο πλατό και στο πλάι του.

<iframe width=”900″ height=”600″ src=”https://www.youtube.com/embed/M31U9Hc1dyQ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Πηγή: zappit.gr