Η «επίθεση» της Λατινοπούλου στη Φαίη Σκορδά: «Εδωσε εντολή να μου κλείσουν τα social media» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την επερχόμενη μάχη των Ευρωεκλογών μίλησε σήμερα η πρόεδρος και υποψήφια Ευρωβουλευτής της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, λίγο πριν το τέλος της συζήτησης,  έκανε μία συγκεκριμένη αναφορά στη Φαίη Σκορδά με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να έρχεται σε άβολη θέση.

«Θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι ακόμα κι είναι σημαντικό και θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και για τον χρόνο που μου έδωσες σήμερα γιατί αυτό που παρατηρώ τα τελευταία χρόνια είναι ότι υπάρχει ένας φασισμός στα κανάλια. Ήθελα να ευχαριστήσω κι εσένα προσωπικά, που μου έδωσες τη δυνατότητα να μιλήσω γιατί αυτό που βιώνω ακόμα και σήμερα είναι ότι το τηλεοπτικό μας σποτ στην ΕΡΤ για παράδειγμα δεν έπαιξε λόγω του ότι χρησιμοποιούμε σκηνές από τη Eurovision, την οποία εμείς πληρώνουμε. Κόβονται αυτά τα οποία και φιμώνεται η άποψή μας καθημερινά»

Συνάδελφός σου η οποία πριν από λίγο καιρό βγήκε και δήλωσε δημόσια: κλείστε της τα social media και έδωσε εντολή. Έχω και το βίντεο. Η κ. Φαίη Σκορδά, η οποία υπηρετεί αυτόν τον φασισμό. Πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις δημοκρατικά πάντα κι αυτόν τον φασισμό πρέπει να τον πολεμήσουμε.» ανέφερε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Δεν θα ήθελα να μπω σε αυτήν τη συζήτηση γιατί αναφέρθηκε ένα όνομα. Καμία φορά ο τρόπος μπορεί να αδικεί τον πυρήνα μίας άποψης και να ακούγονται όλες οι απόψεις. Από εκεί και πέρα ό,τι έχεις με τη Φαίη, μπορείτε να το λύσετε οι δυο σας» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κι έσπευσε να διευκρινίσει ότι είναι απόφαση της διοίκησης του Alpha τα πολιτικά πρόσωπα που φιλοξενούνται στις εκπομπές κι ότι δίνεται χώρος και χρόνος σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις.