Η Γη της Ελιάς: Αποκαλύπτεται το μεγάλο μυστικό της Αλκμήνης

Γη της Ελιάς τηλεθέαση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 21:00.

Σε μια απρόσμενη τηλεφωνική συνομιλία με την Δανάη Μπάρκα, ο Αντρέας Γεωργίου αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης (11/1) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ότι στα προσεχή επεισόδια ένα ειδύλλιο θα αφήσει άφωνους τους τηλεθεατές.

«Θα μας συνταράξουν διάφορα γεγονότα και αυτή και την επόμενη εβδομάδα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έρχεται ένα ειδύλλιο που θα μας ξαφνιάσει. Έρχεται από το πουθενά και δεν το περιμένουμε. Έτσι θα μπούμε και σε ένα θέμα που είναι ωραίο να υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης της σειράς.

Το spoiler ολοκλήρωσε ο Αλέξης Μίχας, αποκαλύπτοντας πως σύντομα θα εμφανιστεί στη Μάνη η Αντωνία, μία κοπέλα με την οποία είχε σχέση η Αλκμήνη στο παρελθόν. Πώς θα εξελιχθεί αυτή η συνάντηση; Ποια θα είναι η αντίδραση της κλειστής κοινωνίας της Μάνης όταν αποκαλυφθεί το μυστικό τής Αλκμήνης;

Διαβάστε επίσης  Εξαλλος ο Νίκος Συρίγος: «Συνεχίστε έτσι και απλά θα κλαίμε πάνω από τις γυναίκες που σκοτώνονται» (ΒΙΝΤΕΟ)