Η Κατερίνα Νινιού αποκάλυψε στον αέρα ότι πέρασε καρκίνο του μαστού (ΒΙΝΤΕΟ)

Την αποκάλυψη πως έχει περάσει καρκίνο του μαστού έκανε η δημοσιογράφος Κατερίνα Νινιού στον αέρα της εκπομπής “Love It” αφήνοντας άναυδη την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Κατερίνα Νινιού αποκάλυψε πως ξεπέρασε τον καρκίνο του μαστού και προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή.

«Είχα περάσει καρκίνο του μαστού πριν δέκα χρόνια. Το πέρασα δύσκολα γιατί αναγκάστηκα να κάνω και κάποιες χημειοθεραπείες. Το πιο σημαντικό είναι η πρόληψη. Ένα βράδυ έπιασα κάτι ψηλαφίζοντας το στήθος μου και είπα ότι δεν είναι τίποτα. Έτυχε και βρέθηκε μια γυναίκα δίπλα μου και μου είπε πάμε τώρα στο γιατρό», είπε αρχικά η Κατερίνα Νινιού.

Η Κατερίνα Νινιού πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το πρόλαβα σε πολύ πρώιμο στάδιο. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θα σε στηρίζουν σε όλο αυτό. Το πέρασα και το ξεπέρασα. Όταν ο γιατρός σου λέει ότι έχεις καρκίνος, στην αρχή δεν το πιστεύεις. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι δεν άκουσα καλά».

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε από την πλευρά της στην Κατερίνα Νινιού: «Κατερίνα μου, δεν το γνώριζα αυτό. Ομολογώ ότι έχω σαστίσει, δεν έχουμε ξαναμιλήσει γι αυτό. Σε θαυμάζω, σε καμαρώνω, σε αγαπώ, όχι μόνο ως συνεργάτιδα, αλλά και ως άνθρωπο και το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Τώρα κατανοώ πολλά περισσότερο για σένα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *