Η Λένα Δροσάκη μιλά για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, η Λένα Δροσάκη.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον χωρισμό της αλλά και στην την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Πρωτόδικα έχει κριθεί ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό. Αυτό ισχύει τώρα και μέχρι το Εφετείο. Αυτές οι υποθέσεις ανοίγουν τον δρόμο για να μιλούν οι άνθρωποι, να μη φοβούνται να κατηγορήσουν αυτόν που τους αδίκησε ή που τους κακοποίησε», ανέφερε αρχικά η Λένα Δροσάκη για την υπόθεση Φιλιππίδη.

«Αυτό όμως δεν αρκεί. Είναι ο ηθικός λόγος που συμβαίνει, ώστε ο ένοχος να παίρνει την ποινή που του αρμόζει. Δεν πιστεύω στην εκδίκηση.

Όσα έπαθε σωματικά και ψυχικά αυτός ο άνθρωπος δεν γυρίζουν πίσω, είναι όμως ηθικό το θέμα. Και είναι καλό γιατί μεγαλώνουμε παιδιά και πρέπει να τους μαθαίνουμε ότι οι πράξεις έχουν συνέπειες και όχι κάτω από τα χαλάκια. Είμαστε υπεύθυνοι των πράξεών μας», σημειώνει η ηθοποιός.

«Μπορεί παλαιότερα να φοβόμουν, να μην είχα τη δύναμη να το κάνω αλλά δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς για αυτό. Παλεύω για να βρω τη δύναμη και αυτό είναι πιο αξιοσημείωτο από το ότι δε μίλησα κάποτε. Το δούλεψα, το πάλεψα και μίλησα κάποια στιγμή», εξομολογείται στη συνέχεια η Λένα Δροσάκη.

«Έχω αλλάξει 360 μοίρες. Είναι πολύ σημαντικό να μη φοβάμαι ότι μόλις πω κάτι, θα ματαιωθώ, γιατί τα έχω βάλει με έναν άνθρωπο που είναι ισχυρός, που έχει μια θέση εξουσίας», τονίζει.

Διαβάστε επίσης  Δεύτερο "διαζύγιο" για την Μαρία Αναστασοπούλου - Χώρισε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Κολοκυθά;

Η Λένα Δροσάκη αναφέρθηκε εμφανώς συγκινημένη και στον πρόσφατο χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

«Είναι πολύ νωπό ακόμα, για να ξεκαθαρίσω μέσα μου γιατί συνέβη. Προφανώς υπήρχαν διάφοροι λόγοι, δεν μου είναι όμως ούτε κι εμένα ακόμη ξεκάθαρο», δήλωσε αρχικά.

«Προσπαθούμε όλοι μας να βρούμε ισορροπίες. Ακόμα και σε έναν χωρισμό το «όλοι μαζί» έχει πολύ μεγάλο βάρος. Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή.

Από τη στιγμή λοιπόν που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας, έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως. Το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δε σημαίνει ότι θα του κρυφτούμε, δε συμφωνώ με αυτό. Το παιδί καταλαβαίνει τα συναισθήματά μας», περιγράφει αμέσως μετά η Λένα Δροσάκη.