Η Μάγισσα: H Μεταξία υποπτεύεται για πρώτη φορά τον σωστό άνθρωπο που δολοφόνησε το μωρό της

Η Μάγισσα

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Το δικό της φανατικό κοινό και μεγάλα νούμερα στην τηλεθέαση έχει η σειρά του ΑΝΤ1 Η Μάγισσα με την Ελλη Τρίγγου.

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς η Μάγισσα, κι ενώ ο Μιχαήλ αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με τη Δαμιανή και οι δυο τους κοιμούνται ξανά μαζί μετά από καιρό, την ίδια ώρα η σχέση της Κερασίνας με τον Τζανή φτάνει στ’ άκρα λόγω της Μεταξίας.

«Συναντιέσαι κρυφά με τη γυναίκα του αδελφού σου; Μην το αρνηθείς! Σας είδα», του λέει και εκείνος προσπαθεί να τη βγάλει ψεύτρα. Ομως, της προκαλεί μεγαλύτερο εκνευρισμό: «Δεν έχω κανένα λόγο να βγάλω κάτι από το μυαλό μου! Σας είδα, Τζανή!

Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω γιατί την υποστήριξες με τόση θέρμη όταν ο αδελφός σου δηλητηριάστηκε». Ο Τζανής επιμένει: «Σου τ’ ορκίζομαι, δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ μας». Η Κερασίνα δεν πιστεύει λέξη απ’ όσα λέει ο άντρας της, ενώ και η Ρηνιώ που το μαθαίνει παθαίνει σοκ και αποφασίζει να το ψάξει και η ίδια για να δει αν είναι σωστοί οι φόβοι της Κερασίνας για την παράνομη σχέση του Τζανή και της Μεταξίας. Στο μεταξύ, η Μεταξία υποπτεύεται για πρώτη φορά τον σωστό άνθρωπο που δολοφόνησε το μωρό της: Την Πολυξένη!

Διαβάστε επίσης  «Σάρωσε» το φινάλε της σειράς «17 Κλωστές» - «Αριστούργημα, αποκάλυψη τα τελευταία λεπτά»

Πρωταγωνιστούν οι: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Νίκος Ντάλας, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά.

Στον ρόλο της Κυπριανής, η Θέμις Μπαζάκα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Κασβίκης
Σκηνογράφος: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Τριάδα Παπαδάκη
Μοντάζ: Λύδια Αντώνοβα
Οργάνωση Εκτ. Παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Εκτέλεση Παραγωγής: JΚ PRODUCTIONS-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ & ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:00