Η Μάγισσα: Nέες συμφορές έρχονται στον πύργο των Λασκαραίων

Η Μάγισσα

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Τελειωμό δεν έχουν οι εξελίξεις στην νέα σειρά του ΑΝΤ1 η Μάγισσα με την πλοκή της υπόθεσης να είναι συναρπαστική.

Στο αποψινό επεισόδιο στην σειρά η Μάγισσα, ο Κανέλλος, με τη βοήθεια του Αντρέι, επισκέπτεται το Γύθειο προκειμένου να βρει απαντήσεις για τον αδερφό του.

Η Μεταξία αποφασίζει να επιτεθεί κατά μέτωπο στη Θεοφανώ, μετά τις υποψίες της πως συναντιέται κρυφά με τον Μάρκο. Η Σιμώνη ενημερώνει την Αγάθη για όσα έγιναν με τη Θεοφανώ στη σπηλιά και φεύγει απ’ τον πύργο. Η ζωή της Θεοφανώς θα πάρει απρόσμενη τροπή και μια δηλητηριασμένη κανάτα με νερό θα βρει τον λάθος στόχο, φέρνοντας καινούριες συμφορές στον πύργο των Λασκαραίων.

Πρωταγωνιστούν: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Νίκος Ντάλας, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά. Στον ρόλο της Κυπριανής, η Θέμις Μπαζάκα.

Διαβάστε επίσης  Σασμός: Η αδιαθεσία της Βασιλικής αναστατώνει το Μαθιό

Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Κασβίκης
Σκηνογράφος: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Τριάδα Παπαδάκη
Μοντάζ: Λύδια Αντώνοβα
Οργάνωση Εκτ. Παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Εκτέλεση Παραγωγής: JΚ PRODUCTIONS-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ