Η Μάγισσα: Οι Γερακάρηδες προσπαθούν να βγάλουν απ’ τη μέση την Ποτούλα

Η Μάγισσα

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Η σειρά του ΑΝΤ1 Η Μάγισσα με την Ελλη Τρίγγου στον πρωταγωνιστικό έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς η Μάγισσα, η συμπεριφορά του Αντρέι προς τη Θεοφανώ, μετά το όραμά της που αφορά στο παρελθόν του, θ’ αλλάξει προκαλώντας την αντίδρασή της: «Κάτι σου έκανα γι’ αυτό με αποφεύγεις! Δεν καταλαβαίνω τι μου γίνεται εκείνη τη ώρα, δεν μπορώ να το εξηγήσω, σε παρακαλώ μη με αποφεύγεις κι εσύ», του λέει. Εκείνος την πιάνει από τους ώμους και της διαμηνύει: «Δεν θα πεις κουβέντα σε κανέναν γι’ αυτό! Σε κανέναν», και εκείνη του το υπόσχεται. Ο Μάρκος που βλέπει από μακριά την εικόνα την παρεξηγεί και πιστεύει πως κάτι τρέχει ανάμεσα σε Αντρέι και Θεοφανώ με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος από τη ζήλια του.

Πιάνει τον Αντρέι και του λέει: «Σε βλέπω συνέχεια με τη Θεοφανώ, μήπως πρέπει να μάθω κάτι;», τον ρωτάει και εκείνος με απορία του λέει: «Σαν τι να μάθεις; Δεν σε καταλαβαίνω». Ο Μάρκος συνεχίζει: «Μη σε δω ξανά κοντά της», βάζοντας τον Αντρέι σε υποψίες για το ενδιαφέρον του Μάρκου προς τη Θεοφανώ. Το ίδιο εριστικός και προσβλητικός είναι και με τη Θεοφανώ που της λέει: «Θέλεις να με τρελάνεις και τα κάνεις όλα αυτά; Να ζηλέψω; Δεν θα δεχτώ να γίνει κανένας άλλος πατέρας του παιδιού μου, το κατάλαβες;», της δηλώνει. Η σχέση τους βρίσκεται ξανά σε αδιέξοδο, ενώ το μυστικότης Θεοφανώς ότι είναι έγκυος γίνεται γνωστό σε όλο τον πύργο πυροδοτώντας νέες αντιδράσεις. Η Ποτούλα θα πάρει μια απόφαση που μπορεί να ξανακυλήσει τις οικογένειες των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων σε πόλεμο, ενώ ο ΑΑντρέι κι ο Κανέλλος θα βρεθούν μπροστά σε αποκαλύψεις για τον Τζανέτο, που θα τους συγκλονίσουν. Οι Γερακάρηδες προσπαθούν να βγάλουν απ’ τη μέση την Ποτούλα.

Τετάρτη 6/12 – Επεισόδιο 34
Κι ενώ ο Μιχαήλ αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με τη Δαμιανή και οι δυο τους κοιμούνται ξανά μαζί μετά από καιρό, την ίδια ώρα η σχέση της Κερασίνας με τον Τζανή φτάνει στ’ άκρα λόγω της Μεταξίας. «Συναντιέσαι κρυφά με τη γυναίκα του αδελφού σου; Μην το αρνηθείς! Σας είδα», του λέει και εκείνος προσπαθεί να τη βγάλει ψεύτρα. Ομως, της προκαλεί μεγαλύτερο εκνευρισμό: «Δεν έχω κανένα λόγο να βγάλω κάτι από το μυαλό μου! Σας είδα, Τζανή!

Διαβάστε επίσης  «Σάρωσε» το φινάλε της σειράς «17 Κλωστές» - «Αριστούργημα, αποκάλυψη τα τελευταία λεπτά»

Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω γιατί την υποστήριξες με τόση θέρμη όταν ο αδελφός σου δηλητηριάστηκε». Ο Τζανής επιμένει: «Σου τ’ ορκίζομαι, δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ μας». Η Κερασίνα δεν πιστεύει λέξη απ’ όσα λέει ο άντρας της, ενώ και η Ρηνιώ που το μαθαίνει παθαίνει σοκ και αποφασίζει να το ψάξει και η ίδια για να δει αν είναι σωστοί οι φόβοι της Κερασίνας για την παράνομη σχέση του Τζανή και της Μεταξίας. Στο μεταξύ, η Μεταξία υποπτεύεται για πρώτη φορά τον σωστό άνθρωπο που δολοφόνησε το μωρό της: Την Πολυξένη!

Πρωταγωνιστούν οι: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Νίκος Ντάλας, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά.

Στον ρόλο της Κυπριανής, η Θέμις Μπαζάκα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Κασβίκης
Σκηνογράφος: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Τριάδα Παπαδάκη
Μοντάζ: Λύδια Αντώνοβα
Οργάνωση Εκτ. Παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Εκτέλεση Παραγωγής: JΚ PRODUCTIONS-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ & ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:00