Η Μάγισσα: Tα πράγματα για τη Θεοφανώ περιπλέκονται ακόμα περισσότερο

H Μάγισσα

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ραγδαίες είναιι οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1 Η Μάγισσα με την Έλλη Τρίγγου να δίνει… ρέστα στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο αποψινό επεισόδιο στην σειρά η Μάγισσα, η Δαμιανή λέει ότι η Θεοφανώ είναι μία μάγισσα που την κυρίευσε το κακό και δεν την θέλει στον πύργο.

Tα πράγματα για τη Θεοφανώ περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, μετά την επίθεση στην Αγάθη, προσπαθώντας να καταλάβει και η ίδια τι της συμβαίνει. Η απόφαση του Μάρκου να μη στηρίξει τους Γερακάρηδες στον πόλεμο με τους Τούρκους, θα φέρει τα πάνω- κάτω.

Η Κερασίνα θα γίνει μάρτυρας μιας συνάντησης του Τζανή και της Μεταξίας… Ο Μάρκος επισκέπτεται τη Θεοφανώ στο μοναστήρι και θα την απογοητεύσει για δεύτερη φορά. Ένα όραμα, θα δείξει στη Θεοφανώ τον δολοφόνο του βρέφους..

Διαβάστε επίσης  «Σάρωσε» το φινάλε της σειράς «17 Κλωστές» - «Αριστούργημα, αποκάλυψη τα τελευταία λεπτά»

Η Μεταξία θα φτάσει επιτέλους στην πιο σημαντική ανακάλυψη, δηλαδή πως η Δαμιανή ήταν αυτή που σκότωσε το μωρό της, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα.

Πρωταγωνιστούν οι: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Νίκος Ντάλας, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά.

Στον ρόλο της Κυπριανής, η Θέμις Μπαζάκα.

Οι συντελεστές

Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης

Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Κασβίκης
Σκηνογράφος: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Τριάδα Παπαδάκη

Μοντάζ: Λύδια Αντώνοβα

Οργάνωση Εκτ. Παραγωγής: Θοδωρής Κόντος

Εκτέλεση Παραγωγής: JΚ PRODUCTIONS-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Η Μάγισσα: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη στις 21:00