Ηλιος: Ο λόγος που αποχωρεί ο Γιώργος Καραμίχος

Καραμίχος

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη

Η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη με αφορμή τη συνέχιση της καθημερινής σειράς Ηλιος στον ANT1.

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για την αποχώρηση του Γιώργου Καραμίχου από την σειρά, το τηλεοπτικό της μέλλον και τα ριάλιτι.

Ειδικότερα, η Ντόρα Μακρυγιάννη εξήγησε πως «ο Γιώργος Καραμίχος αποχωρεί από την σειρά και δεν θα μπορούσε να υπάρξει αντικατάσταση στον ρόλο του. Τελειώνει ο ρόλος του».

«Η επόμενη τηλεοπτική μου δουλειά θα ήθελα να είναι μια κωμωδία. Δεν θα είναι, όμως, σίγουρα καθημερινό γιατί δεν υπάρχουν πια άλλες δυνάμεις. Είναι δηλαδή τέσσερα χρόνια καθημερινού που νομίζω πως ότι ήταν να ζήσω από το καθημερινό, αυτό το διάστημα το έχω κάνει».

Διαβάστε επίσης
Επιστρέφει με ρόλο – έκπληξη στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λέντζας

«Αν η συμφωνία με ένα ριάλιτι είναι τέτοια που γειώνει τους ανθρώπους και μπορεί να τους αφήσει χωρίς δουλειά επειδή εσύ θα φύγεις, φυσικά και είμαι αρνητική. Αν όμως μπορείς να το κάνεις, γιατί όχι. Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα γιατί δεν μου ταιριάζουν. Ειδικά το Survivor δεν μου ταιριάζει. Είναι να σου ταιριάζει και κάτι» πρόσθεσε η όμορφη ηθοποιός στην κάμερα του Alpha.

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.