Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Ιωάννα Μαλέσκου

Τι λέει η παρουσιάστρια για τα τηλεοπτικά

Η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια ανέφερε “η απάντηση είναι σε όλα ναι. Επειδή είναι σαν αποστολή και το πιο ιερό πράγμα αυτό το οποίο βιώνω και μπορούν να με καταλάβουν πολλές γυναίκες που μας ακούνε. Δεν θα σου πω ακριβώς μου λείπει γιατί είναι συνειδητοποιημένη απόφαση”.

Η παρουσιάστρια ανέφερε τα εξής:

«Για αρκετό καιρό δεν σας μιλούσα και νομίζω ότι καταλαβαίνετε τον λόγο. Να είστε καλά. Ήταν ο βασικός λόγος κι είναι η στιγμή που καλείσαι να επιλέξεις» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για τον λόγο που δεν την είδαμε κάπου τηλεοπτικά.

«Αν μου λείψατε… Η απάντηση είναι σε όλα ναι. Επειδή είναι σαν αποστολή και το πιο ιερό πράγμα αυτό το οποίο βιώνω και μπορούν να με καταλάβουν πολλές γυναίκες που μας ακούνε. Δεν θα σου πω ακριβώς μου λείπει γιατί είναι συνειδητοποιημένη απόφαση.

Σίγουρα όμως θέλω να έρθει η στιγμή που θα επανέλθει αυτό το κομμάτι στην ζωή μου. Δεν έχουμε μοιραστεί ακόμα (σ.σ. το φύλο του μωρού), οπότε είναι μυστικό. Μετράμε αντίστροφα. Είναι ούτε τρεις μήνες, οπότε πλησιάζει. Η αλήθεια είναι ότι συμπεριφερόμουν σαν να μην είμαι έγκυος για καιρό τώρα.

Ήταν συνεργάσιμο και το μωράκι και μπορούσα να το καμουφλάρω. Είναι πολύ σημαντικός λόγος και τώρα δεν είναι αυτά να τα κρύβουμε και να τα προσταστεύουμε. Τώρα δεν κρύβεται και να θέλω είναι εκεί… Έχω τόσο πειθαρχημένες λιγούρες που ακόμα και στο φαγητό λέω ώπα το θες πραγματικά; Μαγειρεύω πολύ καιρό υγιεινά» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Πηγή: zappit.gr