Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες δηλώσεις για τον γάμο της 

Ιωάννα Μαλέσκου

Περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό του μωρού της

Τον καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά θα φέρει στον κόσμο σε λίγους μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου.

Μάλιστα, το ζευγάρι πριν τον ερχομό του παιδιού τους σχεδιάζει να παντρευτεί. Η ίδια το βράδυ του Σαββάτου (11/3) έδωσε το παρών σε εκδήλωση και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο της, το όνομα του μωρού που έρχεται αλλά και για την τηλεοπτική της επιστροφή.

«Μετράω αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού μου. Έχω μπει στην τελική ευθεία. Δεν κρύβω ότι θα παντρευτώ, απλά είμαι διακριτική σε ό,τι αφορά την προσωπική και οικογενειακή ζωή μου. Επειδή βρίσκομαι και σε μια ιδιάζουσα κατάσταση δεν είναι κάτι που θέλω να επικοινωνήσω», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ο γάμος μου θα δρομολογηθεί άμεσα και θα γίνει για εμάς, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Θα είναι πολιτικός γάμος. Η εγκυμοσύνη μου κυλάει καλά, προσπαθώ να είμαι όσο πιο ήρεμη μπορώ».

Όσον αφορά στο όνομα που θα πάρει η κόρη της, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Υπάρχει ένα όνομα που έχει συναισθηματική αξία για εμάς, αλλά περιμένουμε να τη δούμε πρώτα».

Τέλος για την πρόταση γάμου, σημείωσε: «Δεν θα ήθελα να μοιραστώ το πώς έγινε η πρόταση γάμου. Στη ζωή μου δεν ονειρευόμουν προτάσεις αλλά μια ωραία οικογένεια και έναν άνθρωπο στο πλευρό μου να με στηρίζει».