Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ο κ. Λύτρας με ενημέρωσε ότι θα αναλάβει την υπεράσπιση της 38χρονης»

Παλιοσπύρου

Δήλωσε πως κάθε δικηγόρος οφείλει να κάνει τη δουλειά του

Για την υπόθεση της 38χρονης που έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγο της και τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου και αποκάλυψε πως ο Απόστολος Λύτρας είχε ήδη επικοινωνήσει μαζί της και την είχε ενημερώσει για την υπεράσπιση της 38χρονης.

«Είμαι ενήμερη ότι ο κ. Λύτρας θα αναλάβει την υπεράσπιση της συγκεκριμένης κυρίας. Το έχουμε συζητήσει ήδη. Με πήρε ο ίδιος, μου είπε υπάρχει αυτό στο μυαλό μου και θέλω να το συζητήσουμε και έτσι το συζητήσαμε» είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Εγώ του είπα την γνώμη μου, εκείνος μου είπε την δική του και το συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Λύτρας είναι δικηγόρος και όλοι στην πορεία τους βρίσκονται στη θέση της υπεράσπισης του θύτη είτε του θύματος. Έχει συμβεί και με άλλους δικηγόρους. Κάθε δικηγόρος οφείλει να κάνει την δουλειά του. Το ξεκάθαρο είναι ότι η επίθεση με βιτριόλι είναι επίθεση ανθρωποκτονίας» πρόσθεσε.

Ωστόσο, έσπευσε να σημειώσει πως: «Θεωρεί ότι υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά στην υπόθεση. Για μένα είναι προμελετημένη απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Σημαντικά βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας της 39χρονης εθελόντριας ερπετολόγου