Περικλής Κονδυλάτος για Νίκο Μουτσινά: «Hταν άνανδρο αυτό που έκανε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τη Δέσποινα Παναγιωτίδου παραχώρησε δηλώσεις ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor δεν άντεξε και ξέσπασε κατά του Νίκου Μουτσινά, τονίζοντας πως ήταν άνανδρο αυτό που έκανε.

«Ο Νίκος Μουτσινάς είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, για μένα έχει πει πολύ αρνητικά πράγματα. Μετά με φιλοξένησε στην εκπομπή του και ίσως να παραδέχτηκε την προκατειλημμένη του άποψη.

Και μετά, όταν έφυγα, είπε πάλι αρνητικά πράγματα και αυτό για μένα είναι άνανδρο. Παρίστανε on camera το ψεύδισμά μου και αυτό έχει επισκιάσει την εικόνα που είχα γι’ αυτόν. Αν εγώ κοροϊδέψω έναν άνθρωπο που έχει κινητικό πρόβλημα, εσύ θα γελάσεις;», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε στη συνέχεια: «Η τηλεόραση δίνει μια ψεύτικη αίσθηση δύναμης και τελικά δεν την έχει κανείς αυτή τη δύναμη. Βλέπουμε ανθρώπους με πολύ μεγαλύτερες καριέρες από αυτόν τον κύριο, να μην είναι τώρα στην τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα "μηνύματα" της συνέντευξης - Πότε αναμένονται οι εξαγγελίες νέων μέτρων

Αυτή η δύναμη είναι ψευδαίσθηση και είναι παροδική. Αυτό το στιλ ότι “είμαι στην τηλεόραση πολλά χρόνια και έχω εξουσία να κρίνω τους πάντες χωρίς να έχω αντίλογο, χωρίς να τον βλέπω απέναντί μου” είναι μια μορφή βίας και μπούλινγκ».

Κλείνοντας, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε: «Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο, κατά τ’ άλλα μου είναι πολύ συμπαθής».