Καινούργιου: «Αγαπώ πολύ τον Αλεξάνδρου, τις αποφάσεις καμιά φορά τις παίρνουν και οι πιο πάνω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κάμερα του “Happy Day” μίλησε λίγο πριν την πρεμιέρα της “Super Κατερίνα” η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στους συνεργάτες της, την αποχώρηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και στα αρνητικά δημοσιεύματα.

«Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή φέτος που όλοι μου οι συνεργάτες είναι πιο έμπειροι από εμένα τηλεοπτικά. Νιώθω τόσο ευλογημένη που έχω τέτοιους συνεργάτες και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ούτως ή άλλως θα είναι μία δύσκολη τηλεοπτική σεζόν, εννοώ ότι υπάρχει ανταγωνισμός, υπάρχει σε όλα τα κανάλια μία αντίστοιχη ζώνη. Μου αρέσει να υπάρχουν πολλές εκπομπές γιατί όταν υπάρχουν πολλές εκπομπές ο κόσμος και όλοι έχουμε δουλειά. Εμένα αυτό με χαροποιεί. Εννοείται ότι θα ήθελα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βγούμε πρώτοι» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Όσον αφορά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου επεσήμανε πως «μιλάμε, έχουμε τέλεια σχέση. Χάρηκα πάρα πολύ που είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου. Δεν συζητήσαμε κάτι μαζί, απλά τις αποφάσεις καμιά φορά τις παίρνουν και οι πιο πάνω. Δεν τις παίρνει ο παρουσιαστής. Έπρεπε να γίνει κάποια ανανέωση στην ομάδα και η απόφαση ήταν αυτή. Αγαπώ πολύ τον Δημήτρη και χαίρομαι που είναι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου».

Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε και σε κάποια κακόβουλα δημοσιεύματα, λέγοντας ότι «καμιά φορά περνάω από το περίπτερο και βλέπω κάτι φυλλάδες που γράφουν για όλους μας και αναρωτιέσαι “τι είναι αυτό;”. “Η Καινούργιου έχασε πέντε παιδιά, ήταν έγκυος σε πεντάδυμα”. Διαβάζω κάτι αστεία πράγματα και τώρα να κάτσεις να απαντήσεις; Αν ένα σοβαρό μέσο γράψει κάτι άσχημο για μένα θα κινηθώ αντίστοιχα».

Διαβάστε επίσης  Κατερίνα Καινούργιου σε Φοίβο Παπαδάκη: «Είναι λάθος αυτό - Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα»