Καίτη Γαρμπή: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το τραγούδι “Δεν μεγαλώνω”

Γαρμπή

Το έχει τραγουδήσει ο Διονύσης Σχοινάς με τον γιο τους

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η Καίτη Γαρμπή κατά τη διάρκεια του live του J2US, για το τραγούδι «Δεν μεγαλώνω», το οποίο έχουν τραγουδήσει ο Διονύσης Σχοινάς με τον γιο τους Δημήτρη.

Το συγκεκριμένο κομμάτι ερμήνευσαν η Χριστίνα Μαραγκόζη με τον Φοίβο Παπαδάκη. Όταν ήρθε η ώρα της κριτικής, η Καίτη Γαρμπή εξομολογήθηκε την άγνωστη ιστορία πίσω από το ντουέτο των αντρών της ζωής της.

«Έχω να πω για το τραγούδι αυτά μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Πρώτα απ’ όλα ότι ο Δημήτρης, όταν τραγούδησε αυτό το τραγούδι του Βασίλη Δήμα στη μουσική και τους στίχους, ήταν επτά χρονών.

Αυτό το τραγούδι δεν ήταν να γίνει ντουέτο. Απλά εκείνη την εποχή ο Διονύσης είχε μια δισκογραφική εταιρία μαζί με τον Γιώργο Αλκαίο και ήταν παρότρυνση του Γιώργου να το κάνουν ντουέτο. Έτσι βγήκε, λοιπόν, ο Διονύσης με τον πιτσιρίκο.

Επίσης, θέλω να πω ότι ήταν ένα τραγούδι το οποίο έχει αντικαταστήσει το happy birthday και παντού ακούμε πια στα γενέθλια το “Δεν μεγαλώνω”. Έτσι, έχει γίνει σήμα κατατεθέν.

Και ακόμα κάτι που λέει ο Δημήτρης μέσα στο τραγούδι, “έλα βρε μπαμπά, πες το”, αυτό το έβαλε ο Διονύσης από ένα τραγούδι του Βαγγέλη Γερμανού που τραγουδάει μαζί με την κόρη του. “Στην μπανιέρα δυο δυο” και λέει το κοριτσάκι, “έλα βρε μπαμπά”. Αυτό λοιπόν από εκεί το πήρε ο Διονύσης» δήλωσε η Καίτη Γαρμπή στο J2US.