Καλημέρα Ελλάδα: Για ποιο λόγο δεν ήταν στο στούντιο ο Γιώργος Παπαδάκης και η ομάδα του

Γιατί σήμερα καλημέρισαν το κοινό ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης

Απρόσμενα ξεκίνησε σήμερα (14/12) το “Καλημέρα Ελλάδα” αφού Ο Γιώργος Παπαδάκης και η δημοσιογραφική του ομάδα απουσίαζε από το στούντιο.

Την θέση τους ανέλαβαν να αντικαταστήσουν οι δημοσιογράφοι Νίκος Ρογκάκος και Παναγιώτης Στάθης, οι οποίοι καλημέρισαν το κοινό και στη συνέχεια συνδέθηκαν απευθείας με τον Γιώργο Παπαδάκη για να εξηγήσει το λόγο της απουσίας τους.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης, στην οικογένεια του συμπαρουσιαστή τους, του Γιώργου Γρηγοριάδη, βρέθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού. Ο Γιώργος Γρηγοριάδης μάλιστα σε rapid test που έκανε το πρωί της Δευτέρας, βρέθηκε και αυτός θετικός στον κορονοϊό, αν και αργότερα όπως είπε ο Γιώργος Παπαδάκης σε μοριακό τεστ που έκανε βγήκε αρνητικός. Έτσι για λόγους πρωτοκόλλου όλη η ομάδα του “Καλημέρα Ελλάδα”, απουσιάζει από το πλατό, μέχρις ότου διαπιστωθεί ότι ο συνεργάτης τους Γιώργος Γρηγοριάδης δεν είναι θετικός στον κορονοϊό.

“Στην οικογένεια του Γιώργου Γρηγοριάδη είχαμε ένα κρούσμα. Νόσησε το παιδάκι του, το οποίο είναι μια χαρά. Ο Γιώργος έκανε όλα τα απαραίτητα test, τα οποία βγήκαν αρνητικά, έτσι αποφάσισε χθες να είναι στην εκπομπή. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, τον είδαμε να δυσκολεύεται λίγο και έκανε rapid test το οποίο βγήκε θετικό. Ο Γιώργος έφυγε για να κάνει μοριακό test. Όλοι εμείς κάναμε rapid και μοριακά test μετά την εκπομπή τα οποία βγήκαν αρνητικά. Ο Γιώργος κάνει μοριακό και αργά το βράδυ βγαίνει αρνητικό. Επειδή όμως έχει κρούσμα στο σπίτι του, σήμερα θα κάνει ένα ακόμα μοριακό test για να βεβαιωθούμε ότι δεν νοσεί. Επειδή είμαστε όλοι πολύ κοντά στον Γιώργο, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, αύριο θα είμαστε όλοι εκεί” είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Έτσι η εκπομπή θα πραγματοποιηθεί με συνδέσεις τόσο του Γιώργου Παπαδάκη όσο και των συνεργατών του, μακριά από τα πλατό.

Διαβάστε επίσης
Φοίβος Παπαδάκης: Τι αναφέρει για τη σχέση του με τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.