Καλλιρόη Μυριαγκού: «Θέλω να επιστρέψω τηλεοπτικά αλλά για κάτι διαφορετικό»

Τι είπε για τις ερωτήσεις της προσωπικής της ζωής

Για την αποχή της από την τηλεόραση μίλησε η ηθοποιός Καλλιρόη Μυριαγκού στην εκπομπή “Breakfast @Star”.

«Δεν αισθάνομαι πολύ άνετα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή και πάντα σε ρωτάνε στις συνεντεύξεις πράγματα για την προσωπική σου ζωή», δήλωσε αρχικά η Καλλιρόη Μυριαγκού.

«Δεν μπορώ πολύ εύκολα να μιλήσω για τον εαυτό μου. Προτιμώ να κρύβομαι πίσω από ένα ρόλο και να μην φαίνομαι εγώ, δεν μου είναι άνετο.

Θέλω να επιστρέψω τηλεοπτικά, δεν έχω πει όχι σε κάτι, απλά θέλω να είναι κάτι διαφορετικό, να μην είναι κωμωδία σώνει και ντε. Να είναι ένας άλλος ρόλος, γιατί πάνω κάτω στην τηλεόραση μας ζητάνε να κάνουμε το ίδιο».

Η Καλλιρόη Μυριαγκού είπε στη συνέχεια: «Και γι αυτό τόσα χρόνια απέχω γιατί μου ζητάνε το ίδιο πράγμα, θα προτιμούσα να έρθει μια άλλη πρόταση, ανατρεπτική με έναν τρόπο από αυτό που έχουν στο μυαλό τους για μένα.

Διαβάστε επίσης
Σταύρος Σβήγκος: "Με ενόχλησε που με έβγαλαν χρήστη ουσιών"

Δεν υπάρχει πια φαντασία στο χώρο αυτών που γράφουν, αυτών που κάνουν τα κάστινγκ, στους σκηνοθέτες… Δεν υπάρχει φαντασία και ρίσκο».

Κλείνοντας, η Καλλιρόη Μυριαγκού πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να πάρει κάποιος ένα πρόσωπο που ο κόσμος βλέπει 30 χρόνια κάθε μεσημέρι για κάτι διαφορετικό.

Έχω πει τόσα όχι στο παρελθόν που μάλλον λένε ότι αυτή δεν θέλει κι έχουν σταματήσει να με παίρνουν τηλέφωνο».

Πηγή: newsit.gr