Καστάνη για Παπακαλιάτη: «Δεν θεωρώ ότι πρόκειται ποτέ ο άνθρωπος να με πάρει σε δουλειά»

Ελένη Καστάνη

Η ηθοποιός δήλωσε πως είναι “δυνατή στο φλερτ”

Τη δουλειά που έχει ζηλέψει αποκάλυψε η Ελένη Καστάνη και αυτή δεν είναι άλλη από το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις και στο Netflix.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην Μαίρη Αργυριάδου κα στην κάμερα του «Breakfast@Star» και ανέφερε: «Έχω ζηλέψει, εννοείται, το Maestro που είναι μια καταπληκτική δουλειά. Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ με τον Χριστόφορο και δεν θεωρώ ότι πρόκειται ποτέ ο άνθρωπος να με πάρει. Ο καθένας έχει τον κύκλο του, τους ηθοποιούς που συνεργάζεται και δυστυχώς εγώ δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Ελένη Καστάνη δήλωσε: «Φλερτάρω, μου αρέσει το φλερτ και το λατρεύω. Είμαι πολύ καλή και πολύ δυνατή στο φλερτ, για το αποτέλεσμα δεν ξέρω αν θα το φέρω καλά».

«Το πιο βολικό καμάκι που έχω δεχθεί ήταν στα νιάτα του. Όταν εργαζόμουν σε ένα μπαράκι που είχε ο Ντίνος Αυγουστίδης, στην Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια, προ αμνημονεύτων χρόνων. Ερχόταν λοιπόν ένα παιδί, ένας κούκλος που δεν τον ξεχνώ, νωρίς με το ποτό του όσο εγώ δούλευα μέσα στο μπαρ και ήταν ακόμα άδειο το μαγαζί.

Διαβάστε επίσης  Ορέστης Χαλκιάς για τα ομοφοβικά σχόλια μετά το Maestro: «Κάποιοι θέλουν μία "κουτουλιά", αν και είμαι κατά της βίας»

Αναρωτιόμουν τι ήθελε αυτός ο Ανδρέας, δεν τον ξεχνώ, ώσπου κατάλαβα ότι ήθελε εμένα και για αυτό ερχόταν. Μπορεί να ερχόταν για έναν μήνα και κάποια στιγμή τόλμησε και μου το είπε, γιατί ήταν και μικρούλης νομίζω» πρόσθεσε.