Κατακεραύνωσε τον Λιάγκα ο Λαζόπουλος: «Αν δεν έκανε ριάλιτι με τον Κασσελάκη, δεν θα γινόταν αυτό που γίνεται»

Λάκης Λαζόπουλος

Μίλησε για την νίκη της μικρότερης οθόνης

Για τον Γιώργο Λιάγκα και τον τηλεοπτικό χρόνο που αφιερώνει καθημερινά για τον Στέφανο Κασσελάκη στην εκπομπή του μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του.

«Ήρθε ο Κασσελάκης και τον έχει αναλάβει βέβαια προσωπικά ο Λιάγκας. Του έχει μία καθημερινή ωριαία προβολή και τον κυνηγά με μία κάμερα από πίσω για να δει τι κάνει. Ο Κασσελάκης ήταν η νίκη της μικρότερης οθόνης επί της μικρής. Το κινητό νίκησε την τηλεόραση. Η μικρή οθόνη θέλει να πάρει το αίμα της πίσω» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Αν δεν το έκανε ριάλιτι ο Λιάγκας, δεν θα μπορούσε να γίνεται αυτό που γίνεται. Απάντησε ο Λιάγκας και σήκωσε το μαχαίρι της τηλεόρασης και της ακροαματικότητας. Είπε ότι δεν θα μου εμένα κανένας, ξέρω να κάνω τη δουλειά μου και θα σηκωθώ να φύγω, αλλά καμία εκπομπή δεν έχει -και το γνωρίζει ο κ. Λιάγκας- το ακαταδίωκτο των λεγομένων της. Μπορεί η στρουθοκάμηλος να χώνει το κεφάλι μέσα στην άμμο, αλλά καμία φορά ο κ…ς περισσεύει στον αέρα και τον βλέπουμε.

Έχεις τώρα το κάθε πρωινό να κουτσομπολεύει το δεδομένο. Ποιος είναι ο κ. Κασσελάκης, είναι η κ. Κασσελάκης; Ποιος είναι ο Tyler; Και τι ρόλο παίζει το σκυλί τους. Αυτό το ηλίθιο κουτσομπολιό μας πάει πίσω σαν χώρα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος.

Διαβάστε επίσης  Σκληρή απάντηση Καινούργιου στα σχόλια Λιάγκα – Περρή: "Ο μισογυνισμός σε όλο του το μεγαλείο"