Κατερίνα Γερονικολού: «Είμαι συναισθηματικά παραδομένη στον Γιάννη Τσιμιτσέλη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού και τόνισε πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι αξιολάτρευτος.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη την ρώτησε για το ενδεχόμενο του γάμου, η Κατερίνα Γερονικολού δήλωσε πως εκείνη και ο Τσιμιτσέλης δεν είναι καθόλου αυτής της νοοτροπίας και δεν το σκέφτονται.

«Όταν είσαι ικανοποιημένος, είναι απληστία να θέλεις κι άλλα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος», είπε η ηθοποιός και στη συνέχεια εξομολογήθηκε:

«Επίσημα δεσμευμένη είμαι. Και επίσημα είμαι και δεσμευμένη είμαι, συναισθηματικά παραδομένη, οπότε δεν νιώθω καμία ανάγκη για κάτι παραπάνω. Ίσα ίσα μπορώ να σου πω ότι με κάνει να νιώθω πιο ελεύθερη ότι ο καθένας κάθε μέρα είναι επιλογή του να είναι δίπλα στον άλλον».

«Και αν σταματήσει πια αυτό να συμβαίνει, τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή. Κάποια πράγματα αλλάζουν, δεν είναι για πάντα. Αν κάτι αλλάξει θα είναι πιο εύκολο να λυθεί όλο αυτό», ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού και χτύπησε ξύλο τονίζοντας πως: «Δεν μου λείπει κάτι, είμαι καλά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.