Κατερίνα Καινούργιου: «Φέτος θέλω να αντιμετωπίζω καταστάσεις λίγο πιο χαλαρά»

Καινούργιου

Τι είπε για τις φήμες περί στημένων εντάσεων στην εκπομπή της

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια απάντησε για τις κόντρες και τις εντάσεις που προκύπτουν συχνά στην εκπομπή της και αν αυτές είναι τελικά στημένες ή αυθόρμητες.

Ποιο μάθημα πήρες από την περσινή σεζόν;

Γενικά, δεν βλέπω τις εκπομπές μας, αλλά το καλοκαίρι παρακολούθησα κάποια αποσπάσματα στο Youtube. Βλέποντας όλες αυτές τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν, είτε με την ομάδα, είτε με καλεσμένους εξαιτίας του αυθορμητισμού μου, είπα στον εαυτό μου «καλά κάθεσαι και τσακώνεσαι τηλεοπτικά;».

Φέτος, θέλω να ρίξω λίγο τους τόνους και να αντιμετωπίζω καταστάσεις που προκύπτουν λίγο πιο χαλαρά. Στην τελική, δεν είμαστε γιατροί, δεν κάνουμε επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς, μία εκπομπή έχουμε που ασχολείται με την επικαιρότητα, ενημερώνει και ψυχαγωγεί.

Διαβάστε επίσης  Απάντησε στον Περρή η Καινούργιου: "Είναι χυδαίο όταν ένας άνδρας αφήνει ειρωνικά υπονοούμενα για την εμφάνιση μίας γυναίκας"

Άρα οι εντάσεις που παρακολουθήσαμε δεν ήταν στημένες, όπως ειπώθηκε από κάποιους.

Εσύ που με γνωρίζεις πολύ καλά, καταλαβαίνεις ότι τίποτα δεν είναι στημένο. Έτσι είμαι εγώ, αν τσακωθώ με σένα, με τον Θέμη Μάλλη, με κάποιον άλλο συνεργάτη μου, είμαι ικανή να σηκωθώ να φύγω. Μετά λέω στον εαυτό μου «Κατερίνα, τι κάνεις, δεν σέβεσαι τον τηλεθεατή; Γύρνα πίσω».

Ξεσπάω και μετά από λίγο μου περνάει. Αν και είμαι Ταύρος, έχω πολλούς πλανήτες στον Κριό, γίνομαι παρορμητική και πολλές φορές λειτουργώ λάθος σε αυτά τα θέματα.