Κατερίνα Καραβάτου: “Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε νομίζω, ήταν πολύ ωραία”

H Κατερίνα Καραβάτου έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Open Weekend.

Τη γνωστή παρουσιάστρια συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου στα παρασκήνια του My Style Rocks, όπου μίλησε για την εμπειρία της από το reality μόδας του ΣΚΑΪ και τις εκπλήξεις που θα ακολουθήσουν.

«Είμαστε στα τελευταία γυρίσματα. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε νομίζω, ήταν πολύ ωραία. Ήταν κάτι που ξεκίνησε δειλά-δειλά για μένα, γιατί είναι η πρώτη μου φορά σε ένα τέτοιο project και με αυτούς τους τρεις ανθρώπους που τόσο αγαπώ κι εκτιμώ», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

«Εγώ ξέρω κάποιες από τις εκπλήξεις του ημιτελικού και του Τελικού αλλά δε νομίζω ότι πρέπει να τις πούμε. Θα είναι μία τελική διαδικασία που θα έχει πολλές ανατροπές και αναδρομές. Γενικά θα συμβούν πολλά πράγματα», συμπληρώνει.

«Το ζητούμενο σε μία τηλεοπτική εκπομπή εκτός από το αποτέλεσμα είναι αυτό να μεταφράζεται σε νούμερα τηλεθέασης. Ότι αυτά έχουν έρθει είναι πραγματικά ευχάριστο. Το τι θα γίνει του χρόνου δεν το γνωρίζω. Εγώ το χαίρομαι πάρα πολύ και απολαμβάνω το τώρα», απαντά η παρουσιάστρια για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Το χαίρομαι και προσωπικά, γιατί ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Δεν ήξερα πώς θα είναι και πώς θα είμαι. Το μόνο που ήξερα είναι ότι θα δούλευα πολύ σκληρά. Η αλήθεια είναι ότι έχω περάσει πάρα πολύ ωραία φέτος εδώ», τονίζει σε άλλο σημείο η Κατερίνα Καραβάτου.