Κατερίνα Ζαρίφη: “Δεν μου έχει γίνει καμία τέτοια τηλεοπτική πρόταση” (BINTEO)

Για το δοκιμαστικό που έκανε για το 5 x 5 αλλά και την πρόταση από το MEGA για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα”.

«Το έχουμε πει εκατοντάδες φορές ότι έχω κάνει. Νομίζω ότι δεν έχει βγει ακόμα η απόφαση ή αν έχει βγει δεν την ξέρω εγώ ή αν βγήκε κι έχουν αποφασίσει, δεν είμαι εγώ, δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο.

Διαβάζω στα site ότι πήγε πολύ καλά. Ούτως ή άλλως είναι ένα concept που αισθάνθηκα ότι θα μπορούσα να είμαι μέλος του. Ο Μάρκος είναι μια σχολή από μόνος του. Άλλα πράγματα κάνω εγώ κι άλλο ο Μάρκος.

Δεν με αγχώνει καθόλου. Ο καθένας μπορεί να δώσει την αλήθεια του. Αυτό το κομμάτι της σύγκρισης γενικότερα είναι αστείο πια» είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Το διάβασα κι εγώ και πραγματικά ούτε αναπάντητη κι ούτε ταχυδρομικό περιστέρι δεν έχει στείλει το Mega. Δεν μου έχει γίνει καμία τέτοια πρόταση.

Αν θα με ενδιέφερε αυτή η ζώνη κι αυτό το είδος εκπομπής που το έχω ξανακάνει, σαφέστατα. Αλλά δεν μου έχει γίνει πρόταση» ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη για το αν έχει δεχτεί πρόταση για την μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Mega.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (zarifious)